Turneringen ga seier og tap. Flere fra Frøya Badminton ble med i gruppespill da de gjestet Flatåsen i Trondheim denne helga.

Stor samling

Over 250 var tilstede og det ble spilt badminton på sju baner i hallen på Flatåsen. Spillere fra Nesna i nord, til Gudbrandsdalen i sør deltok, forklarer klubbens leder, Per Arne Hammer.

– Fra Frøya var det 28 påmeldte, de fleste er tenåringer. Vi har gruppevinnere i et par av klassene, og mange fine plasseringer som viser at medlemmene våre har utviklet seg fra kamp til kamp, sier Hammer til Frøya.no.

Foto: PRIVAT

– God energi

Betydningen av en så vellykket tur på cup er klar.

– Denne cupen har stor betyding for de som er med. Vi får god energi til å holde på med det vi gjør. Dermed håper vi å få næringsliv og kommune til å støtte klubben, sier lederen.

Seiret i dobbel

Mats-Einar Hammer Rotnes og makker Frode Larsen tok seier i dobbel.

– I og med at jeg og min makker ikke har deltatt i en badmintonturnering tidligere, startet vi selvsagt på laveste nivå. Dette litt fordi vi ikke visste helt hvordan vi lå an nivåmessig i forhold til andre spillere, men også fordi vi har veldig få rankingpoeng fordi vi har spilt lite matcher, kommenterer Larsen.

– At vi skulle vinne herredouble klasse D (laveste nivå) var ikke en selvfølge, men det var godt å se at man nivåmessig ligger noe over det laveste nivået, sier han.

Frøya Badminton skryter av Flatåsens arrangement, og de er god fornøyd med å ha hele 64 medlemmer nå.

– Utrolig gøy opplevelse, sier Mats-Einar Hammer Rotnes.

– Neste gang blir det å prøve seg på et høyere nivå, sier han og oppfordrer folk til å komme på trening og bli del av et herlig miljø.

Frøya il badminton melder å ikke har ikke ligget på sofaen i helga.

Ikke de som har vært på turnering ihvertfall. Takk til Flatås il badminton for flott gjennomført arrangement i helga. Og takk til Vennatjønna levebruk for husvære og mat