Adressaligaen, 6.divisjon, menn, avdeling 5: Glimt - Frøya 2-3 (2-0)

– Kvelder som dette gjør det verdt å legge ned alle timer, mil og treningsøkter for fotballen, sier Stig Halvorsen, A-lagstrener for Frøya FK.

Han er strålende fornøyd med at Frøya tar med seg tre poeng hjem fra kampen på Glimt stadion i Orkdal.

– Jeg er stolt av guttene, som hele kampen gjennom holder karakter og spiller sitt spill uansett hvordan kampen utvikler seg. Det er selvfølgelig utrolig deilig med tre poeng, sier Halvorsen.

Dette forteller Frøya FK selv om kampen:

– I førsteomgang sliter Frøya med å komme seg ut av egen banehalvdel. Glimt presser på fra start, og får tidlig uttelling på en corner.

Den slås inn og ballen spretter opp og ned i feltet, helt til Glimt får pirket den inn.

- Litt senere har vi en dødball som glimt sin sisteskanse tar i fastgrep og sender en langball verdi et høyere nivå en 6. divisjon.

– En glimtspiller har sitt livs øyeblikk når han demper og sender gjennom en medspiller på blank kasse i en og samme touch.

2-0 til pause.

– I pausen gjør vi et bytte, kaptein Håvard Furberg kommer inn på banen etter et lengre skadeopphold.

Etter pausen starter et enormt Frøya press. Etter 51 minutter får Nataniel Furberg ballen i mål, etter et hardt slått frispark av Oliver Solli.

16 minutter senere er samme mann spilt igjennom på blank kasse av sine medspillere, og triller ballen forbi Glimt sin sisteskanse.

– 3-2 målet kommer etter flipperspill inne i boks, men Jøran Adolfsen mente at scoringen hans var alt annet enn flaks. Han hadde tross alt tatt en skuddfinte i forkant.

De siste 10 minuttene handler om å forsvare seg kompakt.

Glimt keeper skyter i metallet to ganger, en gang fra egen halvdel. Den andre gangen på et frispark fra 16 meter i siste spilleminutt.

– Etter at Jan Kelnar redder på strek er det et faktum, vi har vunnet.

NB! Ny kamp allerede på fredag mot serieleder Kil/Hemne 3. Kampen spilles i Frøya Storhall klokken 19:45.