Alle foto: DOLMØY IL / Rokas Dragunas

Nærmere 500 personer, fordelt på 31 fotball-lag, besøkte Dolmøy stadion i helgen. Salmar-cup 2023 tiltrakk seg store og små fotballentusiaster.

– SalMar har satt sitt gode preg på cupen, og stilte i år som i fjor med stand og delte ut gratis deilig grillet SalMar-laks til alle som ville ha, forteller Stian Vatn, leder i Dolmøy IL.

– Monika Musial stilte med en populær stand med såpebobler, ansiktsmaling og tatoveringe. Dette var svært populært blant cupdeltakerne – og søsken, sier han og smiler.

Takker alle frivillige

Fotballcupen på Dolmøya har lange tradisjoner. I år var det 18. år på rad at turneringen gikk av stabelen. Det ble vellykket, forteller arrangøren.

Nå takker arrangøren alle som har bidratt.

– Mange av øyrikets fotballdommere dømmer sine første kamper på SalMar-cup, og i år var ikke noe unntak, forteller Vatn.

– Aylin Ulvnes, Simone Bjørstad-Jørgensen, Sara Aleksandra Sæther, Tesfa Tesfu, Leon Berge Gangåssæther, Christian Jamie Thorvaldsen, Torben Kjervågsund Rosvoll, Sigurd Hjertås Løvseth, Ane Vatn og Rokas Dragunas – tusen takk igjen for god innsats og flott dømming!

– Dolmøy IL ønsker også å takke alle tilreisende lag med trenere og lagledelse, foreldre, foresatte og besteforeldre.

– Takk for alle bedrifter som har stilt opp og har levert loddpremier.

– Vi ønsker også å takke all frivillig innsats i og rundt Dolmøy IL – kioskvakt, banemannskap, parkeringsvakter og ryddehjelper og alle andre!

– Sist, men ikke minst en stor takk til SalMar som gjør arrangementet mulig, og som gjennom dette styrker barneidretten i Dolmøy IL, avslutter Vatn.