Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Torbjørn Benjaminsen Kino Mona Skarsvåg

Viser åtte filmer på rad på lørdag

Kinoens store festdag markeres med tidenes film-maraton på Frøya. På lørdag kan man se åtte filmer fra morgen til kveld.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Vi gleder oss veldig. Vi skal feire Den store kinodagen med brask og bram, og har derfor satt opp kinofilmer fra klokken 10:00 til midnatt, smiler Mona Skarsvåg i Frøya kultur- og kompetansesenter. 

- I fjor viste vi syv filmer, og i år kjører vi på med én til. Nå blir det tidenes film-maraton på Frøya med åtte filmer, sier Torbjørn Benjaminsen i Frøya kultur- og kompetansesenter. Håper på storinnrykk

I fjor ble Den store kinodagen en stor suksess på Frøya, da Frøya kino valgte å satse på splitter nye filmer på dagen der alle får halv pris på kinobilletten. 

Det fortsetter de med i år.

- Vi er inne i en tid med mange premierer og føler at det er riktig å vise noen nye filmer når det er kinoens festdag, sier Mona.

- Vi skal vise tre helt nye filmer på lørdag, og alle filmene vi viser er svært aktuelle. Så vi håper på storinnrykk, sånn som det var i fjor, sier hun. 

- I tillegg så skal vi ha ansiktsmaling på formiddagen, rød løper, konkurranser, ballonger og litt ekstra stas underveis. Målet er å ha folk her hele dagen, smiler Skarsvåg.God blanding av filmer

Dagen starter med filmer for de aller minste med "Karsten og Petra lager teater" og "Elias og storegaps hemmelighet". 

Deretter er det klart for en litt annerledes film om andre verdenskrig med "Bye Bye Germany". Den karakteriseres som en dramakomedie, der de fokuserer på jødene som ble igjen i Tyskland etter krigen. 

Alle som ikke har sett "Snømannen" får også en mulighet til det på lørdag. Den etterfølges av "Rom 213" som er en skummel film med lavere aldersgrense enn de verste skrekkfilmene. 

Lørdagskvelden innledes med "Good Time", en film med Robert Pattinson i hovedrollen, før det blir norgespremiere på "A bad moms christmas". Det er en komedie som garantert vil treffe den kvinnelige delen av publikum. 

Den store kinodagen avsluttes med "Happy death day", en skikkelig skrekkfilm som vises fra midnatt på Frøya kino. 

- Vi får se hvem som er tøffe nok til å bli igjen for å se den siste filmen. Vi kan love mye bra filmunderholdning og noen overraskelser underveis på kinodagen. Det blir en kjempebra dag, sier Skarsvåg. 


Annonser
Annonser