Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Violet Road til Mausund og Bogøya

Det blir garantert kjempestemning på Supen Pøbb og den Muntre Matros når Violet Road kommer for å spille under Frøyafestivalen.

Av:
AnnonserFrøyafestivalen tar hele Frøya i bruk. Hovedfestivalområdet er Yttersian som alltid, men i år blir det også konserter på Bogøya og på Mausund, i tillegg til i Sletta kirke på Svellingen. Festivalsjef Hallbjørn Stenhaug kan fortelle at både ”Den Muntre Matros” på Mausund og ”Supen Pøbb” på Bogøya får besøk av det fremadstormende bandet Violet Road.Lørdag 3. august kl 12 så går bandet i land på Bogøya for å spille. Da er også mange deltakere fra MC-treffet på Frøya på Bogøya. Denne gesten til øyrekka har Frøyafestivalen gjort også tidligere med stor suksess. I fjor var det rockabillygruppa Lucky Bullets som gjestet øyrekka.

Naturen i Kåfjord har inspirert musikken til Violet Road road. HovedattraksjonViolet road er i tillegg et av hovedattraksjonene på Frøyafestivalen i år. Du har garantert hørt deres hitlåt ”Can you hear the morning singing” (link under artikkelen). Bandet kommer fra Kåfjord i Troms og består av brødrene Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg, samt vokalist Kjetil Holmstad-Solberg. Og de forteller at de er inspirert av hjembygda si med den storslåtte naturen som har gitt dem kraft og inspirasjon til å lage musikk som gjenspeiles i bandnavnet. At mørketida og mange usedvanlig lange turer i ungdomstida med korpset hver 17. mai, også har bidratt til å gi musikken et særpreg, er gutta skjønt enige om.

Et spennende besøk på hele Frøya, Violet Road "Oskar-video"En stor fan av Violet Road er den Oscar-nominerte regissøren Nils Gaup. Han er mannen bak videoen til bandets første singel Can You Hear The Morning Singing. En video som er fylt med venner og bekjente av bandet omgitt av den storslåtte og vakre naturen fra hjemstedet Kåfjord. Onkel Håvard er selvfølgelig også på plass. At Violet Road, foruten å lage popmusikk med sjel og trøkk, er opptatt av å være tro mot røttene sine, oppleves som både befriende og stilig. Særlig med tanke på at bandets nye plate er fylt med en haug gode poplåter som akkurat som Can You Hear The Morning Singing, har som mål å bygge reder i hodene til det norske folk. På selve Frøyafestivalen kan publikum høre dem på Teltscenen fredag kveld i en akustisk opsætning, og den rockete versjonen på Utescenen lørdag.Hør Violet Roads hitlåt og se Nils Gaups video her:   http://www.youtube.com/watch?v=3120YQYsuBA


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser