°C
Annonser
Received 207795711375843 Siw Aina Strømøy (Frivilligsentralen), Evy Werkland (Livsglede for eldre Frøya), Egil Andre Vollan ( Frøya Taxi og Livsglede for eldre Frøya) og Berit Yttersian (Livsglede for eldre Frøya).

Vil ta med eldre ut på middag

Etter lang koronaisolasjon er det på tide med fellesskap for både gammel og ung. Nå vil denne gjengen dra i gang middagsselskap for de eldre.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Er du over 65 år og fullvaksinert?

- Er det lenge siden du har vært ute og spist et hyggelig måltid sammen med venner og kjente?

Nå er tid og sted for høstens «Eldre ut på middag»-arrangement klart.

- Vi møtes til middag og underholdning på Hotell Frøya på selveste valgdagen 13.september. Ordfører Kristin Furunes Strømskag ønsker velkommen, og spiser sammen med oss, sier Siw Aina Strømøy i Frøya Frivilligsentral.Få eldre tilbake i fellesskapet

Ordningen finansieres av midler fra Statsforvalteren i Trøndelag, og er et samarbeid mellom Frivilligsentralen, Lokalforeninga livsglede for eldre Frøya, Frøya demensforening, Frøya Taxi og Hotell Frøya.

Formålet med ordningen er å legge til rette for at eldre igjen kan være en del av et sosialt fellesskap, etter at vaksinasjonen er gjennomført.Middag og dans

Hotell Frøya skal servere hjortegryte med potetpure, etterfulgt av hjemmelaget karamellpudding og kaffe til dessert.

Etter middag blir det underholdning av TrønderKaillan. Her vil det også bli mulighet for dans.

- Om noen trenger drosje til og fra arrangementet, gi beskjed om det til Frivilligsentralen så bestilles og ordnes det gjennom oss, sier Strømøy.

- V håper at alle som har mulighet, vil tilbringe ettermiddagen sammen med oss!

Påmeldingsfrist er 7.september. For påmelding, ring eller send sms til Siw Aina på mobil 940 38 950 .

Annonser
Annonser