Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
Thomas Pedersen Gretha Helen Fredagsvik Julemarked Frøya Handelsstand

Vil gjenta julemarked- suksessen

Thomas Pedersen og Gretha Fredagsvik i Frøya handelsstand inviterer alle frøyværinger til å finne julestemningen på julemarked.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Julestemningen har allerede begynt å snike seg på Thomas Pedersen og Gretha Fredagsvik. Sammen med Maigunn Lorentzen i Nille utgjør de årets arrangørkomité for Frøya handelstands julemarked.

Tradisjonen ble startet i fjor; da inviterte handelsstanden til julemarked med lokale forhandlere, julekortfotografering og underholdning inne på Kysthaven og Stjernesenteret. 

I år vil de ikke være noe dårligere:

- Fjorårets julemarked var vellykket. De besøkende var veldig fornøyde og utstillerne vil gjerne være med igjen. Det må bety at vi gjorde noe riktig, sier Gretha Fredagsvik i Go'biten. 

- Vi skal gjøre alt vi kan for å få folk i julestemning, smiler hun. 


Julestemning fra topp til tå

I år arrangeres julemarkedet lørdag 1.desember. Da skal folk kunne gå innom stands, handle i butikkene, sette seg på cafeen og nyte julestemningen.

- Alle detaljene er ikke på plass ennå. Men kjøpesentrene skal være julepyntet og vi skal gi alle som kommer en god juleopplevelse. Det er målet, sier Thomas Pedersen i Frøya Varmeservice BRUKE.

- Det er en perfekt anledning til å handle julegaver, smiler han. Annonser
Annonser