°C
Annonser
Stig Halvorsen 23 Dolmøy Seafood

Vi visste ikke hva vi gikk til

Stig Halvorsen og Dolmøy house of Seafood skal igjen stå for maten under Frøyafestivalen etter at mye gikk feil i fjor. -Vi visste ikke hva vi gikk til, men har lært, sier han.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

I fjor overtok Dolmøy seafood ansvaret for å lage og servere mat på Frøyafestivalen. Det gikk ikke så bra. Særlig ikke første festivaldag.

-Det var som å bli kastet i sjøen uten å kunne svømme, forteller Stig Halvorsen. Da Åge Aleksandersen hadde spilt en tre timers konsert, ville alle 3000 ha mat.

Det taklet ikke nybegynnerne i matteltet, og de fleste måtte gå uten mat. Men la igjen masse skjellsord.Glade for ny sjanseVi er glade for å få sjansen igjen i år, tross begynnerfeil og startvansker i fjor, sier Stig Halvorsen i Dolmøy house of seafood.

-Leksen vi lærte gjør at vi er mye bedre forberedt i år. Vi skal ikke gjøre de samme feilene. 

-Nå lager vi mye av basene ferdig på forhånd, og har fjernet retter som tar for lang tid å lage. 

-Vi har skjønt at ting må gå mye raskere, og at vi trenger mye bedre utstyr enn vi hadde i fjor. Da klarte vi ikke lage nok mat. Nå vet vi hva vi går til, smiler han.Masse god matDet blir servert bacalao, fiskesuppe og varmrøkt laks, i tillegg til pølser, chips og hamburgere. Pluss vafler av hjemmelaget røre.

-Vi har kuttet ut fish and chips, som tok alt for lang tid å lage i fjor. Men selv om vi har mye klart på forhånd, skal folk få fisken lagt i suppa ved servering. 

-Det skal ikke kokes inn, men lages skikkelig, sier Halvorsen.

Han forteller at de nå har fått mye erfaring via Rabben restaurant og servering for vippene på Ranheims kamper i Obosligaen.Viktig å være medVi syns det er artig å være med på Frøyafestivalen, sier Halvorsen. Han forteller at de har kuttet ut å være med på en del andre arrangement som ikke gir bedriften noe. 

Men Frøyafestivalen syns vi er viktig å stille opp på, sier han. Den er viktig for Frøya, og da må vi være med.

-Jeg er glad festivalen og ledelsen ved Dolmøy seafood ble enige om en ny festival, sier Halvorsen som også har samarbeid med Coop Extra om levering av pølser og hamburgere.

-Vi skal ikke gå tom, og jeg tror dette blir veldig bra i år, sier Halvorsen. Det er en formidabel jobb, men den skal vi greie, sier han og ber folk som har lyst til å være med å jobbe i matteltet ta kontakt.

Annonser
Annonser