°C
Annonser
150695682 1408831889468685 421705019967728880 N Markus Viggen fra Ruta Entreprenør viser rundt på byggeområdet som om litt skal bli et flunkende nytt helsehus.

Bli med inn i Frøyas nye helsehus

Arbeidet med Frøyas nye helsehus er godt i rute. Det sier Markus Viggen fra Ruta Entreprenør. Frøya.no fikk bli med inn i bygget mange er svært nysgjerrige på.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser

- Vi ligger godt an med arbeidet, per i dag er det ingenting som tilsier at vi ikke skal være klare til overlevering i slutten av oktober, sier Markus Viggen.

Frøya helse og omsorgssenter reiser seg raskt på Bekken/Beinskardet. Hele 90 personer er på jobb hver dag for å reise det store bygget på 8800 kvadratmeter.

Både helsehuset og omsorgsboligene har to etasjer, samt loft og kjeller som er forbeholdt tekniske rom.

Med totalt 76 rom hvor 48 av dem er omsorgsboliger og 28 av dem er lagt til helsehuset, er det fortsatt mye jobb som gjenstår.

- Det er et omfattende og stort prosjekt, men vi har god kontroll og jobber etter planene vi har lagt, sier Viggen.
Får egen kafe og treningssal

For tre uker siden starter arbeidet innendørs og man kan nå se et klarere bilde av hvordan helsehuset vil se ut til slutt.

Det er ikke få fasiliteter som står på planen, og det er god grunn til å glede seg for beboerne som snart skal flytte inn.

- I tegningene er det lagt inn frisør, fotpleie, treningssal, bibliotek, dagsenter, røykerom, stillerom og en stor kafe blant annet, sier Viggen.

Det er med andre ord mange muligheter til å kose seg for beboerne påBeinskardet. Utsikten skal også kunne nytes fra flere av vinduene på helsehuset som er bygget som karnappvinduer.

- Det vil være gode muligheter for mange av beboerne til å få sjøutsikt fra rommet sitt. De første rommene vil bygningsmessig være ferdige til våren, smiler Viggen.
Bli med på en befaring i helsehuset med bildene nedenfor.

Annonser
Annonser