Frøya nyheter

19.06.2019 °C m/s
Annonser
Brann Strømøyveien Bjørg Støen Hitra Frøya

Vet du hvem dette er?

Politiet ønsker å komme i kontakt med personen på bildet. Målet er å finne ut mer om hva som skjedde da en hytte begynte å brenne i Postvika i august. Det er ingen mistanke mot personen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

FOTO: Bjørg Støen, Hitra-Frøya

- Politiet ønsker å komme i kontakt med personen på bildet. Vi ønsker å høre om hun/han har sett noe av interesse, sier politibetjent Sigurd Finne Hellevik.

- Vi er interessert i å prate med personen i blå jakke. Det ser ut som at hun/han bærer et barn. Vi har ikke klart å finne ut hvem det er. Derfor går vi nå ut i lokale medier for å få hjelp, sier han.

Bildet er tatt i forbindelse med brannen i en hytte i Postvika i august. Hytta sto i full fyr da nødetatene rykket ut til stedet. De kom raskt i gang med slukningsarbeidet og fikk kontroll på brannen.


- Ingen mistanke mot personen

- Bildet er tatt før nødetatene var på plass. Derfor er vi interessert i å finne ut om personen i blå jakke kan fortelle oss noe mer om hva som skjedde, sier Hellevik.

- Vi har ingen mistanke om at den personen er involvert på noe vis, men det er en person som har vært der og kanskje kan ha sett noe, sier han. 

- Ta kontakt med lensmannskontoret på Hitra dersom det er du som er på bildet, eller du vet hvem det kan være, sier politibetjenten.


OPPFØLGING AV SAKEN: Politiet har kommet i kontakt med personenAnnonser
Annonser