Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Vassendgutane-1

Vassendgutane kommer til Mausund

Utihavet-festivalen slipper sin første artist for sommeren 2018. Det blir et gjensyn med publikumsfavoritten Vassendgutane.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Julebordssesongen er her, men allerede nå er festivalsommeren under full planlegging. 

Utihavet-festivalen har flere artister og grupper på blokka, og kan nå avsløre at det populære festcountrybandet Vassendgutane kommer tilbake.

Dermed så blir det både "Granada", "Silikon i tatti", "Ungkar med dobbelseng", "Milf og pils" og "Hjortejakt" ut i de sene nattetimer på Mausund i sommer:

- Vassendgutane skal spille i teltet fredag 6.juli. Så det er bare å sette av datoen, smiler Joar Johansen, bookingansvarlig for Utihavet-festivalen.Satte publikumsrekord sist de var på Mausund

Det tok Joar tre forsøk å få Vassendgutane til å si ja til å spille på Utihavet-festivalen, men etter den suksessfulle opplevelsen på Mausund i 2016 var det ikke vanskelig å få dem til å komme tilbake. 

- Vi snakket med Vassendgutane allerede like etter at de gikk av scenen i 2016, og vi var enige om at dette var så bra at vi måtte gjenta det. Med to års venting så synes vi det er på tide, sier Johansen.

- Det ble kjempestemning og mye folk da de spilte på Utihavet sist. Det var rekordmange mennesker i teltet da de spilte; over 650 personer. Det var kjempebra, sier Johansen.

- Mange har sagt at de ønsker at de skal komme tilbake, så vi ser for oss at det blir bra med folk i sommer også, sier han. Kjører samme musikkstil

Joar kan ikke avsløre noe mer om hvilke artister som kommer til sommerens festival, men sier at de er godt igang med planleggingen.

- Vi kommer til å kjøre samme stil som tidligere. Det blir folkelig, og noe for både ungdommer og voksne, sier Johansen.

- Det var veldig bra med folk i sommer, så vi skal ikke endre på konseptet noe særlig. Vi vil gi folket det de vil ha, sier han.Annonser
Annonser