Frøya nyheter

20.10.2018 °C m/s
Annonser
Frøya Håndball Herrer  Sunnmøre

Vant to av tre på bortebane

Et fornøyd frøyalag kunne reise hjem med fire av seks mulige poeng etter tre tøffe bortekamper på Sunnmøre i helgen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

3.divisjon, herrehåndball:

Spjelkavik - Frøya 32-23

Langevåg - Frøya 29-33

Ørsta - Frøya 27 - 32


Frøyas håndballherrer har hatt en kjempegod bortehelg på Sunnmøre i helgen. Med tre tette kamper på to dager, og kun én innbytter, så har herrelaget virkelig fått kjørt seg. 

Det var derfor en svært fornøyd gjeng som kunne reise hjem med hele fire av seks mulige poeng i bagasjen:

- Det var på tide å få tatt litt poeng nå. Og vi har hatt ei veldig god håndballhelg. De to siste kampene ga oss god selvtillit, så det skal vi ta med oss videre, sier Marcus Nøstan.
Vant da de senket skuldrene

Lørdagen startet med en tøff kamp mot Spjelkavik. Frøya forventet at kampen skulle bli tøff, og hadde nok litt høye skuldre da de gikk på banen. Det tror Marcus var grunnen til at de slet i helgens første kamp. Resultatet ble 32-23.

- Vi ble litt småstressa og bommet på sjansene våre. Vi spilte oss til gode muligheter, men vi satte ikke ballen i mål, sier Nøstan. 

- Det var en grei kamp, ikke så ujevn som resultatet viser, men vi var ikke gode nok til å få ballen i mål. Forsvaret var helt ok, men vi kunne vært bedre der også, sier han.

Det skulle de gjøre noe med i kamp nummer to; mot Langevåg.

- Vi snakka om det før kampen, nå skulle vi ha det artig og bare spille spillet vårt. Da gikk det mye bedre, sier Marcus.

- Vi fikk opp selvtilliten, satte sjansene våre, og Sondre stengte burdet. Den kampen hadde vi kontroll på fra start til slutt, sier han. 

Frøya vant med fire mål, resultatet ble 29-33.


Artikkelen fortsetter under bildet: 

Frøya Håndball Herrer Bortebane 1
Frøya Håndball Herrer Bortebane 4
Frøya Håndball Herrer Bortebane 3
Frøya Håndball Herrer Bortebane 2Viljen førte til seier

Dermed så kunne Frøya ta med seg god selvtillit og gode prestasjoner inn i helgens siste kamp; søndagskampen mot Ørsta. Et lag som er kjent for å være ganske tøffe og aggressive. Det skulle imidlertid ikke bli et problem denne søndagen.

- Vi var forberedt på det verste, men det gikk overraskende fint, sier Nøstan.

- Det som gjorde at vi vant denne kampen var rett og slett vilje. Alle turte å utfordre. Vi sto ikke bare og kastet ball. Og så satte vi ballen i mål, smiler han.

Kampen endte 27 - 32 til Frøya.- Gjorde godt for selvtilliten

Trener Roger Tvervåg hadde ikke mulighet til å bli med til Sunnmøre i helgen. Det var derfor Petter Erlandsen og Maren Melhus Gylland som styrte frøyabenken på bortebane. Men alle spillerne bidro og kom med sine innspill underveis.

- Det var veldig god stemning i spillergruppa. Vi ha backet opp hverandre og alle har tatt ansvar, sier Nøstan. 

- Nå skal vi fortsette å spille sånn her fremover, så tror jeg vi har gode muligheter i kampene som kommer. Det gjorde godt for selvtilliten, sier han. 
Annonser
Annonser