Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
Sara Gaasø Andreas Teigen Gull Nm Rock Swing

Vant NM-gull for andre år på rad

Sara Gaasø og hennes dansepartner Andreas Teigen forsvarte NM-gullet i akrobatisk swing og rock'n roll.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Idrettstalentet Sara Gaasø tar igjen NM-gull i dans. Frøyværingen og dansepartneren Andreas Teigen ble i går norgesmestere i akrobatisk rock and roll dance for andre år på rad.

- Det er veldig gøy å ta gull for andre år på rad, smiler norgesmester Sara Gaasø.

Hun og dansepartneren Andreas har trent fire-fem ganger i uka de to siste årene. Dette er det siste året de skal delta i NM sammen.

- Det er en veldig gøy, men til tider krevende sport. Dette var den siste muligheten vi hadde til å delta i NM sammen ettersom jeg flytter hjem til Frøya etter sommeren, sier Sara.

- Derfor tenker vi også å delta i Nordisk mesterskap til våren slik at vi får en smak av internasjonal konkurranse før vi legger opp, sier hun.Håper å tiltrekke seg flere folk

Sara har tidligere utmerket seg i norgestoppen i cheerleading med NTNUI Titans og har løpt maraton i Øylekene for Frøya. 

I fjor imponerte hun stort da hun tok gull i NM i swing og rock'n roll dance i B-klassen. I år forsvarte hun tittelen.

- B-klasse (som vi konkurrerte i) er nest høyeste kategori. Høyeste kategori er A-klasse. Foreløpig er det bare ett par i Norge som konkurrerer i A-klasse, sier Sara.

- NTNUI er den eneste klubben i Norge som holder på med denne dansestilen, men vi håper at vi tiltrekker oss litt mer folk slik at gruppen kan utvide seg, sier hun.

- Dansen ser veldig imponerende ut, og noe av aktobatikken kan til tider være skummel, men alt øves på i trygge omgivelser med sikring og god oppfølging, forsikrer frøyværingen.

Annonser
Annonser