Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
Therese Ulvan 2

-Vær snill mot deg selv og andre

Therese Ulvan bruker sang og fortellinger til å spre sitt budskap om at "Snillhet er undervurdert". Snart kommer hun til Frøya.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Det er utrolig hva som kan skje når to mennesker prater sammen, smiler Gro Hege Kvernø. 

Sammen med Therese Ulvan står hun bak konserten og foredraget som skal holdes i Frøya kulturhus førstkommende fredag. Der blir det fokus på raushet.

- Både jeg og Therese deler engasjementet om at folk skal føle seg bra nok. Man skal være snill mot seg selv og andre. Det budskapet skal vi forsøke å spre gjennom dette arrangementet, sier Kvernø.Bruker sang til å formidle et viktig budskap

Arrangementet kommer i kjølvannet av Verdensdagen for psykisk helse, der årets tema var nettopp raushet.

Denne gangen holdes forestillingen på dagtid.

- Tanken vår er å nå ut til personer og grupper som kanskje ikke fikk benyttet seg av tilbudene i folkehelseuka, sier Kvernø.

- Vi har foreløpig invitert Guri Kunna vgs. skolested Frøya og Dalpro, men vi vil fylle hele Storsalen. Det er bare å ta kontakt dersom du er interessert, sier hun.

- Therese er utrolig flink til å formidle. I denne forestillingen er det slik at der ordene slutter begynner musikken. Det kommer til å bli veldig bra, smiler Kvernø.


Artikkelen fortsetter under bildet:

Gro Hege Kvernø Gro Hege Kvernø brenner for å gi mennesker god selvfølelse. - Jeg vil at folk skal føle seg bra nok, sier hun.Tar for seg ”bygdetrollet”

Ulvans forestilling har fått navnet "Snillhet er undervurdert". Her fokuserer hun på svært aktuelle tema som netthets, mobbing, kroppspress og #metoo.

- Filosofien bak er teorien om at det vi sender ut, får vi tilbake. Kunsten å vær snill mot seg selv, såvel som andre er viktig, sier Ulvan.

- Siden jeg kommer fra Hitra, så har jeg stor interesse for det å sprenge grenser vi har satt på oss selv og fra ”bygdetrollet”, sier hun.

- Det er min misjon å reise rundt og treffe hverdagsfolkene med min musikk og se hva denne forestillingen kan gi. Jeg har også intensjon om å dele min musikk med et godt budskap for å så positive frø i samfunnet, sier artisten.


Annonser
Annonser