°C
Annonser
Walther Hakkebo Stabben Fort Titran Guide 2 Walther Hakkebo viderefører formidlerarven om Stabben fort etter Harald Gautvik.

Walter forlenger sesongen på Titran

Walther Hakkebo har brukt sommeren til å fortelle Titranhistorie til turistene. Nå åpner guiden på Stabben fort opp for omvisninger også i høst.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserWalther Hakkebo er Frøyapatriot på sin hals. Selv om den utflyttede frøyværingen bor i Sandnes, tar han mer enn gjerne turen til Trøndelag for å promotere Frøya generelt og Titran spesielt.

I sommer har han vært på Titran for å være guide på Stabben fort.

- Jeg sier til alle under omvisningene. Det er to steder dere må besøke i Trøndelag.
Det ene er Frøya og det andre er Titran, smiler den utflytta titterværingen.

Etter flere oppfordringer kommer han til Titran for å guide igjen 26 september, samt 3, 10 og 17 oktober.

-Jeg har omvisning fra 12.00 til rundt 14.00, men interesserte kan avtale omvisning utenom dette også ved å ringe 95173518. Det må være minimum fire voksne med da, sier Hakkebo.Viser postkort fra FrøyaMen Walther skal også promotere Frøya i Trondheim.

I dagene 3. - til 5. september arrangerer Nordenfjeldske Filatelistklubb en regional frimerke- og postkortutstilling på Quality hotel Panorama på Tiller-

Her skal Hakkebo stille ut sine to samlinger fra Frøya, nok en gang for å sette Frøya på kartet.

-Den ene er postkortutstillingen " Titran " og den andre "Posten i Frøya kommune", en med kort fram til 1960 og den andre er en samling fra alle poststedene som
har vært i kommunen, forteller han.

Annonser
Annonser