Frøya nyheter

25.11.2020 °C m/s
Annonser
Unni Oline Grindstad Berge 25 År Coop Mausund 1

Unni feirer 25 år på Coop Mausund

I dag er det 25 år siden Unni Oline Grindstad Berge (46) begynte på samvirkelaget på Mausund. – Det har vært 25 kjempefine år. Jeg håper på mange flere, sier butikksjefen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Det er kakefest på Coop Mausund i dag. Jubilant Unni Oline Grindstad Berge står selv og deler ut kakestykker til kundene som kommer innom.

- Jeg liker egentlig ikke oppmerksomhet, men jeg tenkte at kundene som har holdt ut med meg i 25 år, fortjener at jeg spanderer kake, sier Unni Oline Grindstad Berge, og smiler.

- Jeg har trivdes hver eneste dag på jobb - i 25 år. Det er grunn til å feire, sier hun.Drømmen var å jobbe i butikk

Sulværingen Unni Oline kom til Mausund påska 1995. Det var kjærligheten til Steinar Eilif Berge som trakk henne til øya.

Først tok hun seg jobb på krabbefabrikken. Da den gikk konkurs, fikk hun imidlertid muligheten til å jobbe med det hun ønsket aller høyest.

Som 21-åring begynte hun å jobbe på samvirkelaget på Mausund.

- Jeg hadde utdannet meg innen handel og kontor på Melhus. Drømmen var å jobbe i butikk. Jeg var storfornøyd da jeg fikk muligheten, forteller Unni Oline.


Artikkelen fortsetter under bildene:Tok over etter Torstein

Hun har jobbet som butikkmedarbeider i flere år, før hun ble nestkommanderende for "mr. Mausundvær" Torstein Iversen. Da Iversen gikk av, var det hun som fikk ansvaret som daglig leder i januar 2016.

- Jeg har trivdes i alle roller på butikken. Vi har et godt team og har verdens beste kunder, sier Grindstad Berge.

Unni Oline beskrives som god og snill, veldig dyktig i jobben sin, ærekjær, punktlig og verdens beste sjef og kollega.

Selv skryter hun helst av andre.

- Det beste med jobben er alle de fine folkene jeg har rundt meg hver dag. Vi er som en familie på Mausund, sier hun.Blir på Coop Mausund

Mange har kanskje lagt merke til at Coop Mausund nå utlyser stillingen som daglig leder i året som kommer. Det betyr ikke at Grindstad Berge forsvinner fra butikken.

Hun skal ha et års permisjon fra lederjobben og jobbe som butikkmedarbeider i stedet.

- Det er mye som skjer på Mausund og butikken må henge med i svingene. Vi må fornye oss før folkehøgskolen kommer. Derfor må vi få inn noen som har energi til å ta butikken steget videre, sier Unni Oline.

- Jeg skal selvsagt bidra, men helsa sier at jeg skal ta et steg tilbake en liten stund, sier hun, før hun legger til:

- Jeg skal absolutt ikke noe sted. Her skal jeg være, så lenge jeg får lov. Det er noe spesielt med Coop Mausund. Torstein holdt ut i en mannsalder han også. Jeg tror man får et spesielt lim under føttene her, som gjør at man blir, ler hun.

Annonser
Annonser