°C
Annonser
Unge Ferrari Frøyafestivalen

Unge Ferrari valgte seg Frøyafestivalen

Han er ung og ettertraktet. Trekker fulle hus og opptrer både i utlandet og på de største festivalene i Norge. Nå har artisten Unge Ferrari valgt seg Frøyafestivalen i august.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserFOTO: Adam Falk


-Det er med stolthet vi kan gi vårt publikum et møte med en av de mest spennende og ettertraktede norske artister for tiden, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

-Unge Ferrari er en artist som mange vil ha, en meget ettertraktet mann, sier Stenhaug.

-Han turnerer både Norge og utlandet med sin helt spesielle musikk, og skal i år både spille på Øya og Pstereofestivalen, sier han.

-Vi tror Unge Ferrari er en artist som vil appellere til mange, en musikalsk kamelon som høster lovord både i norsk og internasjonal presse for den uforutsigbare sounden, sier Stenhaug.


Kjempedebut

Han tok artistnavnet Unge Ferrari og dukket opp på den norske artisthimmelen med sitt debutalbum "Til mine venner" i 2015.

Egentlig heter han Stig Joar Haugen, er 28 år og kommer fra Hamar.

Siden debuten han bare opplevd fantastisk framgang. Han selger ut konserter, har headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.

I 2018 dannet han sammen med Arif og Karpe gruppen MARS.

De utgav den selvtitulerte EP-en MARS 12. januar 2018. Han har jobbet med artister som Lars Vaular, JNS, OnklP og Philip Emilio.Salgssuksess

Unge Ferraris album "Midt imellom magisk og manisk" ble gitt ut i 2018 og debuterte på førsteplass på VG-lista.

For albumet ble han nominert til to priser foran Spellemannprisen 2018: årets låtskriver og årets album, mens MARS ble nominert i klassen urban.

- Unge Ferrari, eller Stig Joar Haugen har fødselsdag fredag 2. august 1990 , så kanskje får vi feire hans 29 års dag på Frøyafestivalen, sier Stenhaug.

-Det er all grunn til å glede seg til en helt spesiell artist og en helt spesiell konsert, sier festivalsjefen.


Annonser
Annonser