°C
Annonser
Supen-Pøbb-Torleif-Skatvold

Torleif ordnet øyhopping helt alene

Da Frøyafestivalens Øyhopping ikke ble noe av, tok Torleif Skatvold på Bogøya saken i egne hender og leide Frøyfart og Garasjebandet. Nå blir det musikkfest med mat og drikke på Supen Pøbb lørdag.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

I alle år har det vært arrangert Øyhopping til pøbber på Mausund, Bogøya og Sula lørdag formidddag under Frøyafestivalen. 

Men i år ble det bestemt å kutte denne tradisjonen. Om da ikke noen av pøbbene i Øyrekka selv tok opp tråden.

Det er akkurat det Torleif Skatvold og Supen Pøbb på Bogøya har gjort. 

I stedet for å sitte å beklage seg over at det ikke ble innrykk av gjester fra Frøyafestivalen, bestemte Torleif seg for å arrangere øyhopping på egen hånd. 

Men da kun fra Frøya til Bogøya.

Supen Pøbb tok kontakt med Fosen Namsos sjø om lån av Frøyfart, for at denne skulle sørge for at folk også i år kunne ta turen ut i øyrekka for å kose seg.

 

 

Båten utsolgt tvert

 

 

-Vi har hatt storinnrykk under festivalen hvert år, og ønsket å fortsette med den tradisjonen. 

Så jeg har bestilt Frøyfart som skal gå fra Sistranda klokka 11 lørdag, med retur klokka 16, forteller Torleif Skatvold på Supen Pøbb.

Han var veldig spent på responsen, men etter å ha gått ut med tilbudet sammen med Opplev Frøya, er alle 92 billetter allerede bestilt. 

Nå håper han at mange som tidligere år, kommer ut til Bogøya i egne båter. Slik at det blir fest i år også.

-"Garasjebandet" er hyret inn og skal sørge for musikk hele dagen, forteller Torleif. –Det blir allsang og ganske så løssluppen stemning, som vi tror folk vil sette pris på.

 

 

Har mat og drikke klar

 

 

Øyhoppingen til Bogøya har alltid vært en hit tidligere år. Og med full båt, gode værmeldinger og mye god mat og drikke, tror Skatvold dette blir en opplevelse for de som er med.

-Vi gjør klar "fishan" og Bacalao, slik at folk skal få noe å bite i, sier han.

-Nå håper jeg mange tar turen denne lørdagen også, slik at vi kan lage et kjempeartig vorspiel til Frøyafestivalkvelden ute på Supen Pøbb og Bogøya.

-Vi syntes vi måtte gjøre noe for alle som ville på øytur lørdag, og at båten ble fylt så fort, tyder på at behovet er der.

-Vi syntes vi måtte gjøre noe, og det er bare å takke Fosen for at de heiv seg rundt og ordnet Frøyfart, sier Torleif.

Annonser
Annonser