Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Toppkampen som forsvant

Alt lå tilrette for en fotballfest på Varden i dag da topplagene møttes til kamp. Men det var Orkanger 2 som bød opp til dans på Mausunds hjemmebane, og vertene ville ikke være med.

Av:
AnnonserTopp ramme rundt dagens toppgjør på Varden stadion, med knallblå himmel, grilling, fyrverkeri og nærmere 200 tilskuere (147 betalende, over 15 år) ble det en kamp uten den helt store dramatikken. Orkanger 2 var i en klasse for seg og var dominerende gjennom hele kampens 90 minutter. 3 mål i hver omgang skulle bli en komfortabel seier på hele 6-0.Tok føringen tvert

 

Det tok bare 5 min da bortelaget gikk opp i ledelsen 1-0, en noe merkelig scoring som ikke noen på tribunen forsto noe av. Men den ellers så gode kampdommeren hadde sett at ballen var inne. I denne situasjonen ble MILs keeper liggende skadet i flere minutter. 12 min ble MIL forsvaret utspilt og det sto 2-0. Det tok faktisk 20 min før MIL hadde den første sjansen. Det ble forsøkt lange fremspill til bortelagets venstreving som var en stadig trussel for hjemmelagets forsvar.

Akkurat her var stemningen på Varden på topp. Målene rant inn

 

I 29 min sprang den nevnte venstrevingen gjennom MILs forsvar og la på til 3-0. Dette resultatet holdt seg omgangen ut. Det må sies at hjemmelaget hadde en stor sjanse i det 35 min, men en feberredning av motstandernes keeper avverget mål.  I det 65 min kontret Orkanger 2 hjemmelaget i senk og gikk opp i 4-0, fem miniutter senere ble det 5-0. Og ikke nok med så ble sluttresultatet 6-0 fastslått i 87 min. 

Det ble stillere og stillere i Mausundleiren ettersom målene rullet inn. KlasseforskjellSom nevnt så var overmakta for stor, MIL tapte for et mye bedre lag i alle ledd.  Frøya.no sin utsendte trudde i hvertfall at hjemmelaget skulle by Orkanger supporterne kamp på tribunen, men her var også bortelaget eneherskende. Fra de ansvarlige som sto for grillingen så var det stor pågang på varm mat. Frøya.no sin utsendte tok en prat med noen av de tilreisende fra bortelaget og alle var over seg av begeistring hvor fin plass dette var og alle de trivelige folkene de har truffet. De roste arrangøren for en flott opplevelse som de kommer til å huske lenge. Hele gjengen på ca 60 stk hadde bestilt bord med matservering på Sjøblomsten etter kampen.

 

 


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser