Frøya nyheter

07.08.2020 °C m/s
Annonser
Tina Marie Bremnes Maler 2

Tine Marie på helt egne bein

Tine-Marie Bremnes (27) ønsker velkommen til sin aller første kunstutstilling. Den åpner hun i et naust på Dyrøya i morgen. -Jeg er veldig spent, sier debutanten, som bare stiller ut egne bilder.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser


Tine-Marie Bremnes er klar for å vise fram sine malerier for aller første gang.

Det gjør hun i familiens naust i havna på Dyrøya, et lite steinkast fra fergeleiet. Utstillingen åpner onsdag og varer helt til og med søndag.

-Jeg begynte vel å male første gang da jeg gikk på den videregående skolen på Frøya, sier Tine-Marie når vi møter henne i utstillingslokalet.

Her i naustet mellom krabbeteiner og garn skal malerier skapt gjennom de siste årene få plass. Hun håper mange vil ta turen for å kikke.

-Jeg har allerede solgt noen, sier hun med et smil. -Men jeg skal stille ut rundt 20 malerier, og om noen har lyst, kan de kjøpe.


Tina Marie Bremnes Maler 4 Tine Marie har malt egne følelser. På noen av maleriene beskriver hun både opp og nedturer i livet. Hun skulle gjerne levd av å være maler, sier hun.Tine-Marie jobber i en butikk på Heimdal, men selv om hun bor i Trondheim nå, er hun klar på at det er frøyværing hun er.

Drømmen om å male har vært der alltid, men siden hun ikke kom inn på skole som kunne lære henne mer, har hun lært seg det meste selv.

-Jeg skulle gjerne malt på heltid, så godt liker jeg det, sier hun.

-Jeg fotograferte en del før, men føler at jeg uttrykker meg best når jeg maler. I noen av maleriene gjenspeiles perioder i livet mitt også. På godt og vondt.

Men det blir ikke malerier av Frøyanatur, om folk venter det, smiler hun.

Men at noen av maleriene er inspirert av Frøya, det er de , innrømmer den unge kunstneren.

Tina Marie Bremnes Maler 6 Mellom garn, krabbeteiener og fiskeredskapet er det blitt et sjarmerende utstillingslokale i naustet på Dyrøya. -Jeg håper mange har lyst til å titte innom, sier Tine MarieTine-Marie forteller at hun gleder seg veldig til å åpne utstillingen sin onsdag.

-Jeg håper det kommer folk og besøker utstillingen, sier hun.

Naustet ligger like ved fergeleiet på Dyrøya, så her har de reisende mulighet til å oppleve noe mens de står i fergekøa.

-Det er jo litt spesielt for meg siden jeg ikke har vist fram bildene mine til noen før. Det er bare den nærmeste familien som har sett dem.

Naustet vil vær eåpent mellom 10 og 18 hver dag hele utstillingsperioden.

Tine Marie takker familien som har vært med å gjøre klart lokalet. Både besteforeldre og mamma får en varm takk.


Annonser
Annonser