°C
Annonser
Torleif Skatvold Supen Pøbb 33 FOTO: Arkivfoto

-Tidenes beste sommerfest på Supen

Pubeier Torleif Skatvold er over seg av begeistring etter det han kaller tidenes beste sommerfest på Supen pøbb. Årets sommer er rett og slett et eventyr, sier Skatvold.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

-Dette ble tidenes beste sommerfest!

Torleif Skatvold er over seg av begeistring dagen etter at publikum igjen fylte Supen pøbb.

I går kveld arrangerte øyrekkas mest populære spisested sin tradisjonelle sommerfest. På scenen stilte gutta i det gamle bandet Mosquitos for å spille til dans i sommernatten.

-Og jammen ble det dans, ler Torleif. Ikke bare dans, det ble mat, drikke, latter og glede også. Det var ingen tvil om at folk storkoste seg. 

Skatvold anslår at det var rundt 200 personer samlet på kaia utenfor Supen i går kveld og i natt. Noe han er veldig overrasket over, så mange arrangementer det er også andre steder i sommer.

Dansen varte til halv tre. Mosquitos kunne spilt enda mye lenger om de fikk lov, tror Torleif.

Tidenes sommer

-Det er et eventyr, sier Torleif Skatvold.  I går solgte han mellom 5 og 600 fisha'n, og bacalaoposjonene fikk virkelig føtter å gå på.

-Jeg vil gjerne takke alle de som besøker oss, og bukke og takke for alle de dyktige folkene som hjelper meg til å få til dette. Ikke minst i går kveld, sier han.

Torleif skryter også vilt av bandet i går. 

-Det ble kjempestemning, og de er bare kjempegode, sier han. Folk danset og koste seg langt ut i de små timer, sier han.

Supen hadde lagt en duk over hele anlegget i går, så knotten som plaget mange andre i den flotte kvelden, var ikke noe problem for festdeltakerne.

Mest populær

Supen pøbb er øyrekkas desidert mest populære. 

I sommer har folk valfartet ut til Bogøya for å møte Torleif og hans hyggelige medarbeidere på pøbben.

-Sommeren har vært helt fantastisk, forteller Skatvold som opplever at båtfolket kommer på besøk igjen og igjen. 

I tillegg finner nye veien ut hit fordi de har hørt om den hyggelige og sjarmerende plassen i havgapet.

Nå på sommeren er det fullt kjør hele uka gjennom, sier Torleif. Vi har vel aldri solgt så mye mat midt i uka som vi gjorde sist uke. 

Jeg er så stolt, sier han. Derfor ønsker jeg å takke alle de som gjør dette mulig. Takk til hver og en både foran og bak disken. Og vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake.

I dag tidlig var Supengjengen klare til rydding etter tidenes sommerfest. Men har selvsagt åpent for alle i dag også.

Annonser
Annonser