°C
Annonser
Violet Road Pressebilde 20

Ticketmaster glipp fører til billett- forvirring

En feil hos Ticketmaster har skapt forvirring rundt billettene til konserten med Violet road på Frøyafestivalen. Arrangøren beklager, men beroliger med at alle som har billett kommer inn.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserDet handler om smittevernsreglene som må følges for at Frøyafestivalen kunne arrangere så mange konserter som de kan også i år.

Nå har det oppstått forvirring rundt billetter og registrering. Pressesjef Jan Otto Fredagsvik måtte i dag sende ut en melding for å berolige festivalpublikumet.

-Kjøp av billetter til Frøyafestivalen 2020 skjer kun via nett hos Ticketmaster i år. Årsaken er smittevernbestemmelser som påbyr oss som arrangør å ha sikker identitet på alle som befinner seg på konsertene, sier han. Derfor ber Ticketmaster om ditt navn som bestiller og navnet på de du bestiller for.


Glipp hos ticketmasterFredagsvik forteller at arrangøren får en liste med en rubrikk for bestiller og en rubrikk for hvem det bestilles for.

-Ved inngang sjekker vi da den enkeltes identitet opp mot navnet på listene. For de som har sponsede billetter fra sin arbeidsgiver, mottar vi en navneliste fra arbeidsgiveren som den enkelte blir kontrollert opp mot. Vi er pålagt å oppbevare listene i 14 dager.

Men nå har det dessverre skjedd en glipp hos Ticketmaster ved bestilling til konserten torsdag med Violet Road.

Her ble det ikke spurt om navn på de det ble bestilt for. Dette beklager Ticketmaster og det beklager vi.

Ticketmaster har tilbudt seg å sende SMS til alle bestillere, der de også får mulighet til å svare med navn på de som skal ha billettene.Vil ordne seg


Fredagsvik forteller at de, som en ekstra trygghet for de som har bestilt og for de det er bestilt for, vil foreta manuell kontroll av listene når de kommer fra Ticketmaster.

-Da kan vi eventuell kontakte kjøpere ved tvilstilfeller. Og de som kontrollerer ved inngang vil i de fleste tilfeller kjenne publikum.

Vi beklager igjen den forvirringen som har oppstått og skal gjøre vårt beste slik at alle blir tilfredse, sier Jan Otto FredagsvikAnnonser
Annonser