°C
Annonser
Thorris Supergutt

Thoris supergutt lager show for barna

I forbindelse med at det er Frøyafestival i helga, har handelstanden invitert rockestjerne, superhelt og klovn Thorris Supergutt til Barnas dag på torget lørdag. Her blir det også andre artister og mye moro for de yngste.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

Thorris supergutt har vært på Frøya en gang før, da han tok det yngste publikumet på Frøyafestivalen med storm med sitt elleville show.

Hva passer ikke da bedre enn at Thorris er tilbake når handelstanden lager barnedag i forbindelse med at det er musikkfestival for de større på Siholmen.

-Vi har prøvd å sette sammen et program som vi håper slår an hos de yngste, sier Eli Kristin Fredagsvik i Frøya handelstand.

-Og en fyr med mottoet:å gå på trynet er vel bra hvis det kan gjøre andre glad, blir vel ikke feil hos ungene, ler Eli Kristin.

Her blir det galskap som ungene vil elske, tror hun.

Syng med Silje

I tillegg til Thorris vil også Silje Jystad holde konsert for ungene. Her kan det nok også bli muligheter for unge ivrige sangere til å komme opp og hjelpe Silje.

På samme måte som ungene vil bli invitert opp til supersjerne Thorris.

-Vi starter på torget klokka 11 og holder på til klokka 15, forteller Fredagsvik.  Hun kan røpe at det også bli hoppeslott, sukkerspinn, at Rema byr på grillmat og at Kiwi står for frukt.

Det blir også noen salgsboder, samt at alle butikkene selvsagt er åpne, sier hun og retter en takk til alle de som har vært inne og støttet barnedagen.

-Vi fikk utfordringen fra Frøyafestivalen, og har klart å få på plass et program, selv om vi har slitt siden mange er på ferie i disse tider, ler Eli Kristin.

Men vi har lyst til å skape litt liv i sentrum når det er mye folk på øya i forbindelse med Frøyafestivalen, så vi håper på masse folk, sier hun

Annonser
Annonser