Frøya nyheter

27.05.2020 °C m/s
Annonser
Kåre

Tar gjerne med Rosenborg til Frøya

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen synes planene om fotballhall på Frøya både er fantastiske og passe toillat, og lover å ta med laget utover når den står ferdig. Nå håper han vi snart får se den første Frøyværingen på RBK.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

FOTO: Studio G/RBK

I dag sa formannskapet på Frøya et enstemmig ja til prosjekt helhetlig Idrettspark på Frøya, noe som også betyr at det skal bygges en stor fotballhall på Sistranda, selv om Høyres Martin NIlsen stemte mot hallen. Formannskapets vedtak gjør inntrykk på mange.

Å planlegge er fullskala fotballhall på Frøya er fantastisk! Jeg kan allerede love at jeg skal ta med meg Rosenborg utover for både å trene og spille kamp der. Det sier Rosenborgtrener Kåre Ingebrigtsen til Frøya.no. Ingebrigtsen tror mange lag gjerne legger samlinger til Frøya på vinters tid om det kommer en fotballhall på Sistranda.

-Her i Trondheim har vi ABRA-hallen, og den er jo sprengt allerede, sier Rosenborgtreneren som også vil påpeke den betydningen dette vil få for unge fotballspillere.

-Det er på tide vi snart får en roseborgspiller fra Frøya også, og en slik hall vil for alvor øke mulighetene for dette, sier han.


Passe toillat

Fotballhaller av denne størrelsen er ikke noe vanlig syn i Midt-Norge. Ingebrigtsen mener du må over Dovre eller opp til Mo for å finne en hall, foruten den i Malvik.

-At Frøya tenker på å bygge noe sånt er både fantastisk og passe toillat, sier Ingebrigtsen. Og det kler oss å være litt «toillat». Man må tørre det skal man oppnå noe. Og en slik hall trenger jo ikke bare brukes til fotball. Her er det uante muligheter. Det er bare fantasien som legger begrensninger for hva den kan brukes til, tror Kåre.


Samlinger

Men om ikke Rosenborgtreneren ser for seg ukentlige treninger på Frøya sammen med Rosenborglaget, ser han ikke bort fra at det kan være aktuelt å dra utover for enkelte samlinger. Klubben har allerede et nært samarbeid med SalMar, og har i det siste vært på jevnlige Frøyabesøk.

-Det vil være trivelig for oss, om vi en dag kan dra til Frøya og spille innendørs mens det stormer utenfor, ler Kåre Ingebrigtsen.

Annonser
Annonser