Frøya nyheter

31.10.2020 °C m/s
Annonser
Nyttårslyn Frøya Sjakklubb 5

Stor interesse for lynsjakk

Aldri før har flere deltatt på Frøya sjakklubb sine arrangement. Nyttårslyn ble en stor suksess. Her kan du se hvem som stakk av med seieren.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Frøya sjakklubb arrangerte Nyttårslyn i helgen. Det skulle vise seg å bli populært.

- Jeg tror det hjalp oss at det nettopp har vært VM. Interessen har aldri vært større enn det her. Det har aldri kommet så mange nye fjes på en turnering, smiler Malgosia Kopaczek-Styczeń i Frøya sjakklubb. 

Hele 19 deltakere møtte opp til dyst på lørdag. I tillegg hadde de med seg en god heiagjeng. Det er hun svært fornøyd med.

- Vi er glade for at vi kan være et tilbud som folk setter pris på. Vi har planer om mye aktivitet i løpet av 2019. Det er bare å følge med, sier hun.


Mye god lynsjakk

Nyttårsturneringen var delt i to grupper; en for barn og en for ungdom og voksne. Det ble stor spenning i begge gruppene, men til slutt ble begge gruppene avgjort på svært spennende vis.

- Det ble veldig mye god lynsjakk i dag. Vi brukte litt lenger tid enn vi trodde fordi det var så jevnt, men vi fikk kåret våre vinnere til slutt, sier Malgosia.

Deltakerne Frøya.no pratet med storkoste seg på lørdagens turnering på Frøya bibliotek. De skrøt også av at sjakktilbudet på Frøya stort sett er uten kostnader for deltakerne. Det gjør at det virkelig er et lavterskeltilbud.

- Vi håper å få med enda flere sjakkspillere i løpet av året. Det er veldig gøy med sjakk! Kom på trening og øv sammen med oss, sier hun. 

Artikkelen fortsetter under bildene:


Disse tok pallplassene i barnas gruppe:

  1. plass: Amund Fjeldvær(8,5)
  2. plass: Odd Erling Nordheim(7,5)
  3. plass: Erik Larsen(7,0)


Disse tok pallplassene i klassen ungdom/voksne:

  1. plass: Tomas Kjellerstrøm(8,5)
  2. plass Lars Nordgård(7,5)
  3. plass Dawid Wroblewski  og Dan Ståle Rosvoll (5,5) 
Annonser
Annonser