°C
Annonser
Terje Svendsen

Stocholm og Svendsen blir Bjerkan og Stav

Advokatfirma Stockholm og Svendsen på Frøya blir en del av det større Bjerkan og Stav. Årsaken til at Frøyaadvokatene går inn i det større Bjerkan og Stav er at sistnevnte ønsker å satse på kysten. Terje Svendsen blir partner i Bjerkan og Stav.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserFOTO: Stockholm og SvendsenAdvokatfirmaet Stokholm Svendsen AS blir fra og med første august en del av advokatfirmaet Bjerkan Stav, forteller selskapet i en pressemelding som ble sendt ut i dag.

Sammenslåingen innebærer at Bjerkan Stav Advokatfirma har 26 advokater fordelt på kontorer i Trondheim, Namsos og altså også Frøya.

André Marthinussen Larsen forteller at dagens kontor på Frøya videreføres i samme lokaler som tidligere og at advokat Terje Svendsen går inn som partner i Bjerkan Stav Advokatfirma.Satser på kystenAndré Marthinussen Larsen, som er partner i Bjerkan og Stav sier at advokatfirmaet er svært glad for utvidelsen av virksomheten og at de gjennom etableringen på Frøya satser på kystregionen, industrien og næringslivet på Frøya og Hitra.

Advokatfirmaet vil også fortsette sin bistand på tvers av landegrensene mellom Danmark og Norge.
En av de største


Bjerkan Stav Advokatfirma er, utenom Oslo, blant de største advokatfirma i landet og satser konkret på nærhet og geografisk tilhørighet i Trøndelag.

Firmaets hovedmålsetning er å bli det foretrukne valg for juridiske tjenester for trøndersk næringsliv – og firmaet styrker nå ytterligere sin ekspertise og kapasitet til å løse krevende oppdrag.

Fra før av har Bjerkan Stav Advokatfirma 16 partnere og etter utvidelsen vil firmaet ha 33 dyktige medarbeidere. Selskapet har også vært mye brukt av Frøya kommune.


Annonser
Annonser