Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
5 Divisjon Kvinner Håndball

Sterk lagseier med back mellom stengene

Frøyas håndballdamer måtte virkelig stå opp i forsvar da målvakt Vibeke Inderø gikk ut med skade etter halvspilt førsteomgang. Men den tøffe bakspilleren Rachel Eidsvaag tok utfordringen på strak arm.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

5.divisjon, damer: Frøya/Hitra 3 - Nidelv  30-21 (13-11)

Med ny selvtillit etter en imponerende seier mot tabelltopp Ranheim 2, var Frøya ILs 5.divisjonslag klare for å fortsette seiersrekka på hjemmebane lørdag ettermiddag.

Med et knalltøft forsvar satte Frøya gjestene på plass tidlig i kampen. Halvveis ute i førsteomgangen fikk de seg imidlertid en støkk da målvakt Vibeke Inderø måtte gå av banen med skade i kneet.

Uten noen ekstra keeper på innbytterbenken var det backen Rachel Eidsvaag som stilte opp mellom stengene.

- Rachel tok en for laget og stilte seg i mål. Hun gjør en god figur til tross for at hun egentlig er bakspiller, sier lagleder Maiken Inderø Reppe etter kampen.- En skikkelig lagseier

Frøyalaget lot ikke de uforutsette begivenhetene påvirke dem og fortsatte der de slapp. De spilte som et lag og kjempet seg gjennom kampen. Det resulterte i en solid seier.

- Vi knoter litt i angrep. Vi blir litt stresset av å spille mot et offensivt forsvar. Men vi får til en god flyt etter hvert og avtalene våre fungerer, sier Inderø Reppe.

- Vi setter sjansene våre og klarer å kontre en del på dem, sier hun.

- Det ble en skikkelig lagseier. Vi spilte godt og holdt humøret oppe gjennom hele kampen!Frøyas mål: Hildegunn Hallaren 9, Aina Skarsvåg 8, Isabelle Espnes 4, Janne Gaasø 4, Tuva Fredagsvik Bremnes 2, Tale Broholm 2, Hege Ervik 1
Annonser
Annonser