°C
Annonser
Bjarne Brøndbo Thomas Brøndbo

Starter billettsalget til Frøyafestivalen

Frøyafestivalen åpner billettsalget til årets spesielle festival. På grunn av koronarestriksoner blir det begrensninger på hvor mange billetter som kan selges.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserKoronapandemien og restriksjoner fra myndighetene har sørget for at det meste av årets festivalsommer er avlyst.

Men det finnes noen unntak, blant annet Frøyafestivalen som i år arrangeres over fire dager, fra 29.juli til 1 august.

Årets festival vil skille seg fra tidligere år med at det ikke vil bli store utekonserter på Siholmen.

Med en grense på 200 tilhørere på hver konsert er det umulig.

Gode og solide sponsorer har likevel gjort det mulig å arrangere like mange konserter som før. Men for færre.

Arrangøren regner med at det i år blir stort rush på billettene, og annonserer derfor i dag billettsalgstart på Frøya.noBrøndbo selger først


Først ute er konserten i Sletta kirke med brødrene Bjarne og Thomas Brøndbo. De 200 billettene legges ut lørdag 13.juni klokka 09.00.

-Her er det først til mølla som gjelder, det er mest rettferdig, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug som lover mange store øyeblikk denne sommeren også.

-Siden vi må vite hvem som er på de forskjellige konsertene må man oppgi navn når man kjøper billetter. Så det kan være lurt å ha navnene klare når man bestiller.

-Vi skulle selvsagt helst hatt muligheter til å slippe inn alle som vil, men sånn blir det ikke i år. Vi håper imidlertid det skal bli mulig for alle å få med seg konserter, sier han.


Annonser
Annonser