°C
Annonser
Advokat Lars Erik Hammerdal

Starter advokatkontor på Frøya

Lars Erik Hammerdal starter advokatkontor på Sistranda. Med både mor og far fra Frøya, gleder han seg til å ønske kundene velkommen. Med seg på laget har han også en annen advokat med Frøyarøtter.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

-Vi er i gang med å etablere et kontor i Næringens hus på Sistranda, og skal flytte inn der så fort som mulig! 

Han smiler når han sier det, advokatfullmektig Lars Erik Hammerdal (33). Han er oppvokst i Trondheim, men med foreldre fra Sistranda og Hammervika har han tilbrakt masse tid på Frøya både i oppveksten og voksen alder. 

Nå gleder han seg stort til å starte opp et advokatkontor på Sistranda sammen med advokat Martin Gabrielsen. Også han med røtter på Frøya, siden faren er frøyværing.


Frøya-advokatene

-Vi blir Frøyaadvokatene i advokatfirmaet Momentum, smiler Hammerdal. 

De to advokatene har tidligere begge jobbet i et stort advokatfirma i Trondheim, før de i 2015 gikk ut og startet Momentum for seg selv. 

At de nå velger å opprette et kontor på Frøya føles helt naturlig og fryktelig spennende, sier Hammerdal.


Lokalt kjennskap

-Siden begge har sterk tilknytning til Frøya, kjenner vi forholdene her ute godt. Veksten på Frøya er veldig spennende og vi ser et voldsomt potensiale her. 

-Folkevekst, nyetableringer og vekst gjør at frøyværingene vil ha behov for stadig mer juridisk hjelp. I Trondheim er det en advokat pr 500 mennesker, noe som for Frøyas del skal tilsi at det bør være jobb for minst 10 advokater her. 

-At vi begge ønsker oss til Frøya og lengter tilbake, gjorde dette valget lett, sier han.


Allerede saker

-Vi har allerede begynt å få oppdrag fra Frøya, og håper på mange flere, sier Hammerdal. 

I oss finner de advokater med stor lokalkjennskap til Frøya, og som har juridisk erfaring fra flere områder, blant annet kan vi også ta oss av eiendomsmekling. 

Ellers kan vi eiendom, familierett, entreprise, selskapsrett og kontraktsjuss. Vi kan hjelpe både privatpersoner og firmaer med de tingene de trenger å få gjort.


Nyte Frøya

Lars Erik selv ble ferdig utdannet i 2010 og gleder seg til å bli Frøya-advokat. 

Han synes Frøya er spennende både faglig, men også på fritiden. Har du dykking, friluftsliv og fiske som interesse er det ikke så vanskelig å vende tilbake til mine røtter her ute, smiler han. 

Båt har han allerede klar. Og når kontoret er ferdig blir det utsyn over barndommens trakter. 

Annonser
Annonser