Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Frøya Damer Håndball Rapp 3

Spenning til siste minutt mot Rapp

Frøyas håndballdamer bød på et spennende oppgjør mot trondheimslaget Rapp søndag ettermiddag. Lagene fulgte hverandre tett helt til siste slutt.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Håndball, 4.divisjon: Frøya - Rapp 19-20 (8-9)

Frøyahallen var full av folk og liv søndag ettermiddag, da damelaget skulle møte Rapp fra Trondheim. 

Etter to poeng mot Melhus/Gimse 2 på lørdag, så var Frøya svært ivrige på å ta full pott i håndballhelgen på hjemmebane. Og damelaget skulle by på nok en kamp med svært god underholdning.


Knallsterkt forsvarsspill

Frøyas håndballdamer startet sterkt i forsvar, og med Vibeke "veggen" Inderø i mål, så var de nesten ugjennomtrengelige. Derfor så slapp de også bare inn ni mål på de første 30 minuttene. 

De fleste av dem kom som følge av raske kontringer fra Rapp. Frøya måtte jobbe bedre med returløpet. 

Utfordringen lå som i lørdagens kamp i angrepsspillet. Den koden fikk ikke hjemmelaget til å knekke i førsteomgangen. Derfor satte de kun åtte baller i nettmaskene, og lå under med ett mål til pause.


Artikkelen fortsetter under bildene:

Frøya Damer Håndball Rapp 1
Frøya Damer Håndball Rapp 2
Frøya Damer Håndball Rapp 4

Aina var Frøyas beste 

I andreomgangen så fikk frøyværingene mye mer flyt på angrepsspillet. Jentene spilte seg frem til mange gode sjanser, og det var kun enkle feil som gjorde at Frøya ikke fosset ifra i perioder.

Det skulle imidlertid bli jevnt helt til slutten i søndagens kamp mot Rapp. Da det sto tre minutter igjen på klokka så var stillingen 18-19, og Rapp fikk straffekast. 

De klarte å overliste Ulrikke Berg Karlsen i målet, og Frøya kastet bort ballen i det neste angrepet. Men hjemmelaget nektet å gi seg.

Frøyas beste spiller, Aina Skarsvåg, kjempet inn den siste scoringen til hjemmelaget, men det var dessverre ikke nok. Spenningen varte helt til dommeren blåste i fløyta for siste gang, men kampen endte med ettmålsseier, 19-20, til gjestene. 

Frøyas mål: Aina Skarsvåg 6, Hege Ervik 4, Trude Larsen 4, Hedda Fredagsvik Bremnes 2, Maiken Inderø Reppe 1, Rita Midtsian Plugge 1, Andrea Sivertsen 1

Annonser
Annonser