Frøya nyheter

19.11.2018 °C m/s
Annonser
​Lena Fillingsnes og Denis Slaitas

Sparker i gang jula på hotellet

Selv om det ennå ikke er desember, sparker ​Lena Fillingsnes og Denis Slaitas i gang jula på Hotell Frøya.

Oskar Gårdsrud Paulsrud Oskar Gårdsrud Paulsrud 902 66 958
Annonser

Lena Fillingsnes og Denis Slaitas ved Hotell Frøya gleder seg til en tettpakket juletid fremover. Lørdag sparker Hotell Frøya i gang jula med lutefiskkveld, og allerede mandag starter pyntinga til jul.

- Lørdag blir det blir tradisjonell lutefisk og tilbehør i skybaren, forteller Denis Slaitas, kjøkkensjef ved Hotell Frøya.

Han sier at julematen etter hvert vil dukke opp med noen tvister, men lutefiskkvelden blir holdt tradisjonell.

- Lutefisk er en tradisjon som hører til jula. Det er viktig at vi holder på tradisjonene, sier Lena Fillingsnes, mat- og drikkeansvarlig ved Hotell Frøya.

Travel tid

De to er i full gang med planleggingen for en av de travleste periodene i året.

- Vi sparker i gang julebordsesongen på lørdag med Lutefisk, deretter starter vi å pynte til jul på mandag klare til å ta i mot julebordene, sier Fillingsnes.

Både Fillingsnes og Slaitas sier at juletia er en av de travleste tidene i året, men at det gir dem masse.

- Det er en travel tid, med nok å gjøre. Alle er positive og hjelper hverandre, og vi får alltid litt ekstra energi når vi får positive tilbakemeldinger fra fornøyde gjester, sier Slaitas.

Fillingsnes nikker bekreftende og legger til:

- Det er alltid gøy å ha mye, nå blir det «jul, jul, jul» fremover.

Lokalt og vegansk

Hotellet satser i år på gode lokale produkter og kjøkkensjefen nevner krabber og annen lokal fisk som vil havne på julebordsmenyen.

- I år kommer vi også til å ha vegetar- og veganeralternativer så alle har noe de kan spise. Vi prøver alltid å bli bedre, avslutter Slaitas. 

Annonser
Annonser