Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Sommer-Frøya med mange tilbud

Sommer-Frøya er også i år klar med aktivitetstilbud til barn ogt unge i sommerferien. MC-tur, barnevaktkurs, bassengdisco og Sulatur er noen av valgene i år.

Av:
AnnonserSommerferien nærmer seg med stormskritt, og på nytt har Frivilligsentralen på Frøya jobbet med å lage et spennende aktivitetstilbud for barn og ungdom på Frøya i ferien. Nå er listen klar og det er et spennende program som nå ligger og venter på påmeldinger. Her er det turer og opplevelser som er lagt opp for barn og unge i alderen sju til femten år. Og prisene er lave. Egenandelene varierer fra 30 og opp til 100 kroner for de mest kostbare aktivitetene.SamarbeidSommer-Frøya er et samarbeid mellom Frøya frivilligsentral, Frøya kommune, lag, foreninger, enkeltpersoner og bedrifter. Det er mange som nå stiller opp for at dette sommertibudet skal bli bedre enn noen gang. Her kan vi nevne; Frøya havleirskole og frivillige på Sula, Frøya MC klubb, Svømmegruppa i Frøya IL, Dyrvik grendalag og Dyrvik Marina, Brannvesenet og Førstehjelpskompetanse, Dordi Hammer.

Bli med på tur sammen med andre i sommer.  Programmet for sommeren 2012 ser slik ut:Tirsdag 26 juni: Aktivitetsdag  og Overnattingstur på SulaOnsdag 27 juni: Aktivitetsdag i Dyrvikkjeila og MC tur rundt FrøyaTorsdag 28 juni: BassengdiscoTirsdag 3 juli: BarnevaktskursOnsdag 4 juli: Tur til trimhytta på NabeitaTorsdag 5 juli: Overnattingstur til VingleiaFredag 6 juli: Tur til barnas dag på UtihavetfestivalenNB:For påmelding og mer informasjon kan du gå inn på Frivilligsentralens nettsider.  


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser