°C
Annonser
Øyhopping Lomsk

Som å komme hjem for gutta fra fjellet

Lomsk fra Gudbrandsdalen tok Øyrekka med storm under dagens Øyhopping på Frøyafestivalen. Eller kanskje det var Øyrekka som sjarmerte fjellgutta i senk.

Annonser

FOTOREPORTASJE: ROGER JENSSEN


Frøyafestivalen arrangerer hvert år en Øyhopping hvor man besøker Mausund, Sula og Bogøya sammen med tilreisende og et av festivalbandene.

I dag var Frøyfart full da den la ut i øyrekka med gruppa Lomsk fra Lom i Gudbrandsdalen ombord. I tillegg masse glade folk som ville være med på ferden.

At Frøya fikk det beste sommerværet man kan tenke seg gjorde selvsagt denne turneen til en av de mest fantastiske som har vært.

Først var det besøk ved Havna Cafe på Mausund, deretter Terna på Sula før det hele endte med enda en fest på Supen Pøbb i Bogøya. Masse folkIkke bare var det med rundt 100 på Frøyafart, men andre hadde også tatt båten ut i øyrekka i dag i solskinnet.

Da Frøya.no besøkte Bogøya var sundet fullt av båter, folk hoppet fra brua eller koste seg på Pøbben. På alle øyene møtte det opp masse lokale til gratiskkonsert med populære Lomsk.

En av låtene til Lomsk heter jo akkurat "Som å komme heim", og for fjellgutta må denne turen ha føltes akkurat slik.

Tipper vi Lomsk på Utihavet neste år? 


Bilder: Fra Øyhopping med Lomsk på Bogøya 

Annonser
Annonser