Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Klæbu Frøya Håndball Herrer

Solid forsvar førte til seier

Godt forsvarsarbeid og en strålende målvakt, Ketil Pettersen, var suksessoppskriften da Frøyas håndballherrer sikret seg to poeng mot Klæbu på bortebane på lørdag.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

3.divisjon, herrer: Klæbu - Frøya 25 - 31 (11-14)

Frøyas håndballherrer tok to poeng etter en solid opptreden mot Klæbu i Klæbuhallen. 

- Vi møtte et ungt og godt klæbulag som har et stort tempo. Vi spilte en god førsteomgang med et tett og godt forsvar. Vi satte også ballen i mål, noe som gjorde at Klæbu ikke fikk kjørt så mye kontra på oss, sier frøyatrener Roger Tvervåg.

- I tillegg så hadde vi en keeper bakerst (Ketil Pettersen journ.anm) som tok alt. Det gjorde at vi ledet 14-11 til pause, sier han.
Trekker frem Ketil og Kristian


Etter hvilen så fortsatte Frøya med det gode spillet sitt både fremover og bakover på banen. De hadde et solid forsprang, og selv om hjemmelaget kom nærmere i løpet av andreomgangen, så var det aldri noen tvil om hvem som var det beste laget. 

Frøya vant fortjent 31-25. 

- I andreomgangen så hadde vi kontroll, selv om de tok litt innpå i starten. Banens beste spiller var Ketil Pettersen som spilte strålende i mål. Ellers så spilte også Kristian Sjøli en god kamp både i angrep og i forsvar, sier Tvervåg. FRØYAS MÅL: Kristian Sjøli 8, Marcus Nøstan 7, Petter Erlandsen 6, Eirik Slagstad 5, Robin Norheim 4, Hans Petter Trøa Sandvik 1
Annonser
Annonser