Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Barn Halloween

Skrekkens dag på Frøya kino

Fredag kveld oppfordres ungdom til å stille i kostyme når de drar på kino. Da kjører Frøya kino Halloween-spesial med en god dose skrekk på skjermen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Fredag er det klart for skrekkens kveld på Frøya Kino. Kinoen lader opp til Halloween med to skumle filmer for ungdom og voksne. 

- Vi kjører en Halloween-spesial på fredag. Det er Halloween-fest på Flatval fredags kveld, så da tenkte vi at det passet fint å starte kvelden med førpremiere på ungdomsfilmen "Rom 123", sier Amanda Schønningsen i Frøya kino.

"Rom 123" handler om Elvira på 12 år som er på sommerleir, og flytter inn på rom 213 der det skjer mange uforklarlige ting.

- De som kler seg ut vil få hyggelig overraskelse på kinoen, så her er det bare å ta den helt ut, sier hun.Norgespremiere på skummel film

Etter ungdomsfilmen "Rom 123" er det Norgespremiere på filmen "Happy death day". 

"Happy death day" har fått aldersgrense 15 år, og handler om en bortskjemt collegestudent som har alt; penger, utseende og popularitet. Hun har bare ett stort problem, hun blir drept hver eneste dag. Den eneste måten å stanse sirkelen på er å finne ut hvem som dreper henne og hvorfor. 

- Det kommer til å bli en skummel dag på kinoen, så vi håper noen er tøffe nok til  å møte opp, smiler Amanda. 


Annonser
Annonser