Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
Danijela Jeremic Tove Fredagsvik Bobler Kundekveld

Skal vise hvordan de er bedre enn netthandel

Danijela Jeremic og Tove Fredagsvik skal vise hvorfor det er best å handle lokalt. Det skal de gjøre gjennom en eksklusiv kveld.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Det vi kan gi deg er god service. Det kan man ikke sette en pris på, sier Tove Fredagsvik i Twins Eurosko.

- Det er det jeg pleier å svare til de som snakker om at ting er billigere på nett, eller prøver å prute i butikken. Det de lokale butikkene kan tilby får de ikke på nett, fortsetter hun. 

Sammen med Danijela Jeremic i Lotus klinikk skal Tove vise hvor god lokale krefter er på service. Det gjør de gjennom en helt spesiell kundekveld.

- Vi skal vise frem hele pakken vi har på Frøya. Man trenger ikke å reise noe sted eller ty til netthandel. Vi har alt, sier Danijela. - Avslappende kveld før julestria


Torsdag 15. november inviterer de til en eksklusiv kveld med tips og råd fra hudpleier og frisør, sprudlevann, kveldsåpen kles- og skobutikk og mye god service.

- Det skal bli en avslappende kveld med masse latter og bobler, smiler Danijela.

- Det skal være elegant, men ikke jålete. Vi har plass til alle. Jeg ser for meg at dette er en perfekt anledning til å forberede seg til julebordet eller alle juleselskapene, sier Tove.

Kundekvelden krever ingen påmelding. Dette er et gratis arrangement som er ment som et takk til alle som velger å handle lokalt.

- Konkurransen blir tøffere for den lokale handelen. Det er viktigere og viktigere å komme på det lille ekstra å tilby kundene, sier Tove.

- Dette er vår måte å takke våre kunder på. Vi setter utrolig stor pris på alle sammen, smiler hun. 

Annonser
Annonser