°C
Annonser
Jørgen Vagnild Joakim Skarshaug Og Heidi Glørstad Nielsen Skarsvåg Boats Jørgen Vagnild, Joakim Skarshaug og Heidi Glørstad Nielsen ser frem til å få bedre plass på Skarsvåg boats sitt nye næringsområde.

Skal leie ut eller selge på Flatval

Skarsvåg boats skal flytte til nye og langt større områder på Singsholmen på Hitra. Det betyr at deres næringsareal på Flatval vil bli ledig.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Skarsvåg boats har kjøpt et 35.000 kvadratmeter stort næringsområde, og skal bygge ny båtfabrikk på Hitra. Det betyr at næringsarealet på Flatval vil bli ledig.

Nå er de på utkikk etter leietaker eller kjøper.

- Det er klart at det er veldig vemodig å flytte fra Flatval, men det er samtidig veldig nødvendig. Vi har vokst ut av plassen her for lenge siden, sier Heidi Glørstad Nielsen, daglig leder i Skarsvåg Boats.

- Nå sonderer vi terrenget litt etter interesserte aktører som vil etablere seg her på Flatval, sier Nielsen.


Det er ikke vanskelig å se at det er trangt om plassen hos Skarsvåg boats på Flatval.- Mange muligheter

Næringsområdet på Flatval er på 2.634 kvadratmeter og består av en produksjonshall med sosiale rom og lager, en produksjonshall med traverskran og en kontorbrakke.

- Skarsvåg boats har trivdes veldig godt på Flatval. Men båtbygging krever mye plass og bedriften har vokst ut av lokalene for flere år siden, sier Glørstad Nielsen.

- Dette er imidlertid et stort areal, med mange muligheter. Det er et fint opparbeidet uteområde som er asfaltert og i god stand. I tillegg er det spennende muligheter med produksjonshallen som blir stående igjen, sier hun.Skal utvikle seg videre

Skarsvåg boats skal fortsatt benytte seg av området frem til de offisielt flytter våren 2022. Allerede nå er de spredt utover på tre ulike lokaliteter; Flatval, Sandstad og Singsholmen.

- Byggetillatelsene på Singsholmen er på plass og vi har satt i gang serviceavdeling der. Samtidig er vi også her på Flatval og på Sandstad. Det er en utfordring, men vi skal prøve å holde god produksjonsflyt gjennom hele flytteperioden, sier Glørstad Nielsen.

På Singsholmen på Fjellværsøya har de kjøpt et 35.000 kvadratmeter sjønært område. Det er midt i blinken for bedriften.

- Vi gleder oss veldig til å være ferdig flyttet og ha god plass til det vi skal holde på med. Det vil effektivisere arbeidet vårt betraktelig, sier hun.

- Vi ser samtidig på andre muligheter for videre utvikling i fremtiden, avslører Glørstad Nielsen.


Annonser
Annonser