°C
Annonser
Ville-Vakre-Sula-Foto-Rita-Tangen-3

Skal gjøre Sula enda mer attraktiv

Sula grendalag får nær 100.000 i støtte til et løft i grenda.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Sula grendalag får 97.500 kroner til opparbeidelse av nærmiljøanlegg ved Sula grendahus.

Det stemte et enstemmig formannskap ja til denne uken. Målet er at det skal bidra til økt aktivitet og attraktivitet for Sula.Aktivt grendalag

Sula grendalag er allerede en aktiv grend, som arrangerer festival, krabbeselskap, nyttårsfest, påskebasar, driver loppemarked, kystmuseum, galleri, leirskole og så videre.

Alt drives på dugnad.

Arrangementene tiltrekker seg både fastboende, feriefolk og andre tilreisende.

De har store planer for oppgraderinger i grenda. De skal male og beise, kjøpe ny gressklipper, utbedre lekeplassen, kjøpe fotballmål med nett til idrettsplassen, og gjøre tilbudet til bobil- og campingturister bedre.

Derfor har de søkt Grendalagsfondet om støtte.- Bidra til aktivitet og attraktivitet

Totalkostnaden på prosjektet er forventet til 195.000 kroner, inkludert dugnadsinnsats. Sula grendalag får 97.500 kroner fra Grendalagsfondet til Frøya kommune.

- Det er et godt tiltak som vil bidra til aktivitet for alle innbyggerne samt tilreisende på øya, mener kommunedirektøren i Frøya kommune.

- Tiltaket vi forhåpentlig vis gjøre Sula til en enda mer attraktiv plass og bosette seg, samt bidra til Frøya kommunes mål om å gjøre grendene attraktive. Frøya kommune setter stor pris på den innsatsen kretslaget legger ned og ønsker å støtte opp om tiltaket, står det i vurderingen.

Dette var et enstemmig formannskap enig i. Dermed får grendalaget støtte til nærmiljøanlegg på Sula.


Annonser
Annonser