°C
Annonser
Bjørnar Johansen Maciej Karpinski Eventbyrå Abg

Skal gjøre det enklere å oppleve Frøya og Hitra

Bjørnar Johansen og Maciej Karpinski mener at vi bare har sett starten på populariteten til Frøya og Hitra. Nå starter de nytt selskap.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Vi skal presentere trøndelagskysten på en måte det aldri er gjort før, sier Bjørnar Johansen.

Sammen med Maciej Karpinski, skal Bjørnar lage opplevelsespakker for alle som vil besøke Frøya og Hitra.

- Regionen vår har blitt veldig populær å besøke. Derfor mener vi at det er på tide at vi setter sammen en pakke der du får med deg det aller beste på en og samme tur, sier Kaprinski.

- Det må være enkelt å komme seg tett på havbrukseventyret. Det skal vi sørge for, sier Johansen.

- Skal gi deg det beste av det beste

Derfor har de startet ABG Event. Det er et selskap som skal drive med reiseplanlegging og koordinering for bedrifter, lag, grupper, og andre som ønsker et skreddersydd opplegg.

- Du skal slippe å bruke tid og krefter på å finne ut hva du bør oppleve og hvordan du skal organisere turen. Den jobben tar vi for deg, sier Bjørnar.

- Vi kjenner Frøya og Hitra. Vi kan gi deg det beste av det beste, sier han.

- Vi skal bruke alle lokale tilbud vi har og sette det i system, forklarer Johansen.


Bjørnar Johansen driver også turoperatørselskapet Øyrib.

Hot å reise til Frøya og Hitra

- Legger du en konferanse til Frøya, for eksempel, kan du også få med deg RIB-tur til gullrekka vår med Sula, Bogøya, Mausund, Halten og Froan, forteller Bjørnar.

- RIB-turen skal være en sjanse til å oppleve mer enn bare flott natur. Vi kan legge opp til lokal guiding med ressurser som kan alt om krigshistorien, eller hvordan regionen har blitt best i Norge på havbruk, sier han.

- Vi har fantastisk overnatting, kultur og prisvinnende mat å by på. Det er ikke rart at det har blitt "hipt" å reise til Frøya og Hitra, sier Johansen.

- For å få til dette skal vi selvsagt samarbeide tett med alle lokale aktører. Vi vil ikke i tråkke i noens bedd, vi tror på at vi får til enda mer sammen!


FOTO: Rita Tangen


- Ingen begrensning

Maciej sitt ekspertområde er kultur. Han skal ta ansvaret for å arrangere kulturelle innslag.

- Maciej kan få hvilken som helst artist, band eller kulturpersonlighet ut hit. Han kjenner alle. Det er snakk om én telefon det, sier Bjørnar.

- Det finnes ingen begrensning for hvem vi kan få hit, eller hva vi kan arrangere. Det er "umulige" krever bare mer jobb, sier Maciej.

- For oss er det viktig at vi får vist frem den lokale kulturen vår. Vi har mye spennende å by på. Det må vi gi flere sjansen til å oppdage, sier han.Sondre Justad er en av utallige artister som har gjestet Frøya de siste årene.


- Skal få se hvorfor vi er stolte

ABG Event har allerede fått flere forespørsler, og er i gang med å lage opplegg for neste år.

- Det er behov for en sånn type tjeneste på Frøya og Hitra. Det vet vi. Jeg er sikker på at enda flere vil besøke regionen fremover, sier Macjei.

- Nå skal enda flere få se hvorfor vi er frøyværingene er så stolte av hjemplassen sin, avslutter Bjørnar.


Annonser
Annonser