Frøya nyheter

12.07.2020 °C m/s
Annonser
Tove Mathisen Årets Stemme Årets Navn Frøyawards 2018 2

Skal gi ut bok: -Jeg må klype meg i armen

Tove Mathisens drøm er nær ved å bli oppfylt. Nå skal hun gi ut bok sammen med Vidar Oskarson, Astri Reppe og Georg Goggen Skatvold.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Jeg må klype meg i armen. Det har skjedd så mye det siste året at jeg blir helt overveldet, sier Tove Mathisen til Frøya.no.

I løpet av 2019 skal hun nemlig bli publisert forfatter. Vidar Oskarson tok initiativet til bokprosjektet som skal inkludere Tove, kunstner Astri Reppe og skribent Georg Goggen Skatvold.

Boka skal være en hyllest til kystlivet.

- Jeg er smigret over å bli spurt om å være med på dette prosjektet, sier Mathisen, som nesten ikke kan tro at det er sant:

- Det er spennende og litt skummelt. Jeg har en drøm om å gi ut bok selv også, men jeg tenker at dette er en bra start. Jeg tror dette blir veldig bra og veldig kystnært, sier hun.Får veldig mye tilbake

Det er ikke lenge siden Tove Mathisen sto på scenen i skybaren på Hotell Frøya og tok imot prisene "Årets stemme" og "Årets navn" under Frøyawards 2018.

Det var et resultat av populariteten hun har fått som en åpen og ærlig stemme i bloggen sin "Havets datter" og i sosiale medier.

Tove har truffet frøyværingene midt i hjertet med sine dikt. Skrivingen har også gitt henne mange nye kontakter, som gjengen hun skal gi ut bok sammen med.

- Jeg er veldig takknemlig for alt som har skjedd. Det startet i det små med bloggen. Det er vågalt å blottlegge seg, men jeg prøver å gjøre det personlig uten å bli alt for privat. Det er en hårfin balanse, men når jeg gir av meg selv får jeg veldig mye tilbake. Det har vært utelukkende positivt, sier Mathisen.

- Jeg har blitt utadvendt. Det var på tide!Artikkelen fortsetter under bildet:

Vidar Oskarson Vidar Oskarson er en erfaren forfatter som har skrevet og gitt ut flere bøker på sitt eget forlag, Sovjet forlag.


Gir ut boka i høst

Mathisen kan ikke avsløre noe særlig om innholdet i boka. Den informasjonen vil de holde tett inntil brystet inntil videre. Det er Vidars idé som ligger til grunn for prosjektet. Tove tente på ideen med en gang.

- Det blir ei bok kystfolket kommer til å kjenne seg igjen i, sier Tove hemmelighetsfullt.

- Jeg har ikke så mange detaljer å fortelle på dette stadiet, men den kommer ut i høst, sier hun.

Annonser
Annonser