Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
Berit Flåmo Og Per Olav Skurdal Hopsø

Forteller om planer for vei og hurtigbåt

Samferdsel er i vinden på Frøya. Per Olav Hopsø, leder i transportkomiteen i fylket, kommer til Frøya for å svare på spørsmål om Lakseveien, gang- og sykkelvei, broer og hurtigbåt. Her med ordfører Berit Flåmo.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Dette er muligheten til å få til en dialog med samferdselstoppene i Trøndelag, sier Torill M. Pettersen, daglig leder i Frøya næringsforum.

Fredag 16.november blir det samferdselsfokus i skybaren på Hotell Frøya, når Frøya næringsforum inviterer til lunsjmøte.

Samferdselsdirektør i Trøndelag fylkeskommune Erlend Solem og leder for transportkomiteen Per Olav Hopsø kommer til Frøya for å snakke om pågående prosjekter og fremtidige muligheter.

- Vi er veldig fornøyd med å få utover begge to, og vi håper at frøyværingene kommer for å skape debatt og stille spørsmål, sier Pettersen.


- Alle kan komme med sine innspill

Tema for møte blir status og fremdrift for Lakseveien, fv. 714, gang- og sykkelveier, vedlikehold på veiene på Frøya, broer og ny hurtigbåtrute fra Sistranda til Trondheim. 

- Alle som møter opp har muligheten til å komme med sine innspill. Det er viktig å få frem det frøyværingen er opptatt av, sier Pettersen.

- Jeg vil særlig oppfordre transport-, entreprenør- og taxinæringen til å komme på møtet. De kjører på veiene og får med seg mye nyttig informasjon, sier hun.

- I tillegg håper vi at politikere, nøkkelpersoner i næringslivet, administrasjonen i Frøya kommune og alle andre som har meninger om samferdsel vil komme og bidra til et konstruktivt møte, sier Pettersen.Artikkelen fortsetter under bildet:

Torill Pettersen Gudmor Dåp Åkerblå 1 Torill M. Pettersen, daglig leder i Frøya næringsforum, gleder seg til et spennende møte om samferdsel.- Kjempeviktig for frøyværingen

Møtet er i utgangspunktet for medlemmer i Frøya næringsforum, men det vil bli åpnet for at andre også kan komme for å få med seg informasjonen.

- Samferdsel er kjempeviktig for frøyværingen. Selv om mye har blitt bedre, har vi ennå en lang vei å gå. Vi må fortsette å legge press på fylkeskommunen, sier Pettersen, før hun påpeker:

- Vi skal ta godt vare på gjestene våre. Vi er stolt av at de kommer ut til Frøya. Det tyder på at de forstår litt av behovet vårt. Nå skal vi fortelle dem hvorfor vi trenger det raskere enn de forstår. Vi ser frem til å få til en dialog med dem, sier hun. 

Annonser
Annonser