Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Siste kveld med klasse 10

Verdens beste tiendeklasse! Iallefall garantert en av de største. Hele 71 elever tok avskjed med Sistranda skole i en morsom og rørende avskjedsfest i Frøyahallen i går kveld.

Av:
AnnonserDette er verdens beste tiendeklasse! Det påsto i alle fall konferansierene Thea Sæther og Åse Pettersen da Sistranda skole i går tok farvel med en de største årskullene på skolen på lang tid. Hele 71 elever forlot skolen i går, og rektor Sissel Skoran sa seg enig i at dette ikke bare var et stort årskull, men også noen helt spesielle elever. Siden de var så mange, måtte man bruke Frøyahallen som avskjedslokale. Og den var fullsatt da 96’erne holdt show og avskjedsparty for foreldre, foresatte og lærere. Det ble en kveld med både latter, smil og tårer. Det vil merkes på mange måter når disse 71 drar ut i verden.

Åse Johansen. Hildegunn Hallaren og The Sæther klarer seg selv nå. 

Frøyahallen måtte til for en av tidenes største 10 klasser på Frøya. 
SamholdKullet har alltid blitt kommentert for det gode samholdet, noe man også fikk se smakebiter av i form av film og bilder i løpet av kvelden. Den åpnet med en flott tale til ungdommen av Sistranda Skoles MOT-representanter Ulrik Ervik og Christina Reitan. De snakket litt om livet, og det om å ha mot til

å ta de riktige valgene i livet.  Så fulgte et forrykende show av Åse Pettersen, Hildegunn Hallaren og Thea Sæther. De hadde dedikert sangen "Mama I`m A Big Girl Now" til alle mødre i salen. Neste punkt på programmet var den tradisjonelle utdelingen av diplomer. Her var det elevene selv som har funnet ord som beskriver sine klassekammerater. Dette var en kilde til mye latter og muntre tilrop fra salen.

Sondre Sandvik og June Marie Antonsen sang og spilte. 

Bunad var kveldens antrekk på skolefesten. Flotte årKontaktlærerne for klassen Margit Kristiansen Myrseth (10B), Gudrun Kristiansen (10C) og Anne Lise Berg (10A) benyttet anledningen til å takke foreldre og foresatte for tre fine år. De snakket litt om gode dager, krevende dager, latter og godt samarbeid med både elever og foresatte. Det var med vemod og stolthet de tre damene nå tok farvel med en flott gjeng. Sondre Sandvik og June Mari Antonsen imponerte stort med gitar og sang. Blant de 71 96`erne finnes det mange talenter som de frammøtte fikk nyte godt av i kveld. Elevrådsrepresentantene delte ut en blomstergave til lærerne som en takk for at de har fulgt dem trofast i disse tre årene. Så fulgte Malin Nordskag opp med sangen Halleluja. Etterfulgt av tale av rektor Sissel Skoran. Kveldens høydepunkt var vitnemålutdeling. En flott seremoni og hilsen til de unge som har livet foran seg. Måtte det gå godt med dem alle sammen!

Takk Gudrun! Vemodig kveld også for lærerne


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser