°C
Annonser
Hallbjørn Stenhaug Frøyafestivalen Plakat 19

Satser på tidenes koseligste Frøyafestival

De fleste bør finne noe de liker på årets Frøyafestival, tror festivalsjef Hallbjørn Stenhaug. Han tror festivalens motto "Hyggelig samvær" aldri har passet bedre enn i år

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser


Så er endelig alle artister som skal opptre på årets Frøyafestival 2 og 3 august på plass.

Flere har allerede ment at dette går mot tidenes beste festival når det gjelder artister. Med de to internasjonal kjente artistene Bonnie Tyler og Johnny Logan som plakattopper hver sin dag.

-Vi fortsetter der vi slapp i fjor, med artister som vi tror folk vil sette pris på og som vil skape stemning og glede, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

-Artistene er valgt med omhu for å passe inn i festivalens motte "hyggelig samvær".

Her tror vi det er noe for publikum i alle aldersgrupper, for tre generasjoner, sier Stenhaug.God mix-Vi har to velkjente, store internasjonale artister, vi har trønderske band, vi har kjente og populære norske artister, og vi har et par humorartister som er noen av de beste til å imitere. Så i år er vi veldig fornøyd med mixen, sier Stenhaug.

-Vi prøver jo å finne artister som fenger flest mulig, men vi passer også på å prøve å få noe for de aller yngste, de midt i mellom og de voksne "unge", smiler han.

-Vi tror vi har noe for enhver smak i år, som folk vil kose seg med.

Stenhaug forteller at billettsalget allerede er godt i gang hos Bruke og Ticketmaster.

-Lurt å sikre seg billetter på forhånd, og ikke satse på å havne i køen på festivaldagene, sier han.Årets kjøreplan ser altså slik ut:


Fredag:


18.00 Bøgdabråk 19.00 Bjarne Rimi 19.45 Vinni 20.50 Åge Sten Nilsen 22.00 Bonnie Tyler 23.45 Sie Gubba

Lørdag:

18.00 Freddy Kalas 19.30 Super Nils 20.30 Unge Ferrari 22.00 Banana Airlines 23.30 Johnny Logan


Annonser
Annonser