Frøya nyheter

31.10.2020 °C m/s
Annonser
8 Klasse Arbeidsliv Loppemarked Første rad f.v.: Ashley Gabrielle Pasawa, Tonis Puodziukas, Sebastian Valentin Pettersen Ervik og Kim Tore Espnes. Andre rad f.v.: Steffen Pedersen, Ludvik Lassen, Elise Storø, Mathias Espnes, Adrian Hanssen, Truls Eidsvaag, Nikolai Bakken, Aurora Hofstad og Iselin Skarpnes. Tredje rad f.v.: Oliver Espnes og Trym Sæther Sandvik. (Ikke til stede: Mathias Kristiansen Aursøy, Liv-Anne Berntsen, Ruth Sofie Johansen og Ruben Larsen).

Samler lopper til ny elevbedrift

8.klassingene i Arbeidslivsfag ved Frøya ungdomsskole er på utkikk etter lopper. De skal gå til et stort loppemarked som skal sørge for startkapital til deres elevbedrifter.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Elevene i Arbeidslivsfag 8.trinn er i full gang med forberedelsene til loppemarkedet i kantina på Frøya ungdomsskole den 5. desember.

- Vi trenger penger til startkapital til elevbedrifter, sier Adrian Hanssen.

- Hele klassen har blitt enig om at loppemarked var den beste måten å få inn penger på, sier Elise Storø.

- Det er morsomt og det er en fint ting å gjøre, sier hun.Bidra til gjenbruk

Nå er de på utkikk etter lopper til loppemarkedet. Planen er å selge klær, sportsutstyr, leker og juleting.

- Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra til vårt loppemarked. Man kan støtte en god sak, samtidig som man bidrar til gjenbruk, sier Adrian Hanssen.

- Det er det logoen vår symboliserer. Vi har laget et uendelighetstegn for å vise at alt kan brukes flere ganger. Det synes vi er fint. Vi har bare en jord. Vi må ta vare på den, sier Mathias Espnes.

De har hengt opp plakater rundt omkring på Frøya. Der står det at man kan ta kontakt med Vida Bekken, Sigrid Marie Hestnes Hjertø eller Iselin Skarpnes dersom man har lopper man ønsker å gi bort.

- Kom gjerne med tingene på skolen, eller så kan vi få hentet lopper mandag 2. desember, sier Adrian.Artikkelen fortsetter under bildet:

Mathias Espnes Adrian Hanssen Elise Storø 8 Klasse Arbeidsliv Loppemarked Mathias Espnes, Adrian Hanssen og Elise Storø er i salgsgruppa til Loppemarkedet. (Liv-Anne Berntsen var ikke til stede)


Mange fine premier

På loppemarkedet blir det også kiosksalg med kaffe, kaker og vafler. I tillegg skal de ha loddsalg med fine premier.

- Vi har fått sponset flere bra premier, så vi forventer at det er mange som vil kjøpe lodd, sier Kim Tore Espnes.

- Vi forventer også at mange vil kunne gjøre gode kupp. Det er fint at man får mulighet til å kjøpe brukte, men fine ting til en billigere pris, sier Ludvik Lassen.

- Alle sammen er velkommen til vårt loppemarked. Vi gleder oss!, sier de.


Annonser
Annonser