°C
Annonser
Rotlaus

Rotlaus spiller ekstra- konsert

Mange ble skuffet da billettene til konserten med Rotlaus forsvant på under en time. Nå har Frøyafestivalen en gladmelding til alle som ikke rakk å få billett. Det blir ekstrakonsert.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserGruppa Rotlaus har på få år blitt en av de mest ettertraktede bandene i Norge. Gjengen fra Ørsta har spilt konserter over alt og hele tiden. Populariteten har bare vokst.

Frøya er ikke noe unntak. Også her har mange oppdaget Rotlaus, som vel kan sies å være "lillebror" til Vassendgutane.

I dag er Rotlaus minst like ettertraktet som "storebror". De trekker fulle hus over alt.

Frøyafestivalen fikk også oppfordring om å booke Rotlaus. Men de var fullbooket i lange tider. Men med koronaen og avlysninger kom muligheten.

Den første konserten på Frøyafestivalen var utsolgt 55 minutter etter at billettene ble lagt ut.Ekstrakonsert
Nå blir det imidlertid en ny sjanse for alle de som ikke fikk billett til å oppleve Rotlaus.

For da karene hørte at så mange ville høre dem på Frøya, sa de ja til en ekstrakonsert for at enda flere skulle få se og høre bandet.

-Vi er selvfølgelig veldig glade for at fansen var hurtige på aftrekkeren, og sørget for at den første konserten ble utsolgt så fort, sier festivalsjef Hasllbjørn Stenhaug.

-Vi vet at mange ble veldig skuffet over at det ikke var flere billetter igjen. Derfor er vi veldig glade for å gi fansen denne gladnyheten om ekstrakonsert.

Ekstrakonserten holdes fredag kveld 31 juli klokka 23.00. Så da svinger man seg inn i august med Rotlaus, sier Stenhaug. Billettene legges ut på Ticketmaster klokka 10 i dag, så det kan være lurt å være tidlig ute, sier han.

Annonser
Annonser