Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Remy Strømskag Sara Knutshaug Jul På Frøya

Remy og Sara skal lede Jul på Frøya

Remy Strømskag og Sara Knutshaug har takket ja til å være årets konferansierer for juleshowet «Jul på Frøya».

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Andre søndag i advent, 10. desember, er det klart for en ganske ny tradisjon på Frøya; juleforestillingen Jul på Frøya. I år som i fjor setter kulturhuset opp et eget juleshow, og denne gangen er det Remy Strømskag og Sara Knutshaug som skal lede showet:

- Det var en ære å bli spurt. Dette er et tilbud man ikke kan si nei til, sier Remy Strømskag.

- Jeg lurte litt på hvorfor de hadde valgt meg. For jeg har aldri gjort noe sånt før. Men jeg takket ja fordi det hørtes spennende ut, sier Sara Knutshaug. 

- Jeg har heller aldri gjort noe lignende før, så jeg er litt spent. Men jeg tror ikke jeg har sceneskrekk, så jeg håper at det skal gå bra, smiler Remy.Stolt over årets konferansierer

I fjor var det Mona Skarsvåg og Marit Pettersen som ledet julesatsingen til kulturhuset, når showet gikk av stabelen for aller første gang. Det ble svært godt mottatt. 

I år har de valgt å gå i en litt annen retning.

- Først og fremst så er vi så stolt at vi nesten holder på å sprekke av at vi har fått Remy og Sara som konferansierer. Det tror vi kommer til å bli kjempebra, sier Mona Skarsvåg i Frøya kultur- og kompetansesenter. 

- I fjor var tema "frøyværsk jul før i tida", og da var det naturlig med Marit. Men i år vil vi få ungdommen inn, smiler kulturhussjef Håvard Dyrø, og ser bort på en svært fornøyd Remy.

- Disse to er likanes folk som de fleste har et forhold til og som vi tror vil gjøre seg godt på scenen. Vi liker at de ikke er så vant til å stå på scenen. Vi ønsker å rette oss mot personer som ikke har den erfaringen, sier Mona.

- Vi er veldig glad for at de svarte ja på forespørselen, sier hun.Artikkelen fortsetter under bildene fra fjorårets «Jul på Frøya». Foto: Siw Aina Strømøy:

Jul På Frøya Kulturskolen
Jul På Frøya Marit Pettersen
Sistranda Mannskor 2 Jul På Frøya
Hans Anton Grønskag Jul På Frøya

Fokus på mennesker og kultur

Jul på Frøya er et juleshow bestående av lokale aktører; eller underholdning fra eget fruktfat som kulturhussjefen beskriver det. 

Det er en årlig juleforestilling med innslag fra den brede kulturelle stammen vi har på Frøya. Innholdet vil variere år for år, men det vil alltid være fokus på lokale mennesker, kultur og tradisjoner. 

- Vi kan ikke avsløre så mye om innholdet ennå, men vi har tatt med oss noe fra i fjor og så får vi inn helt nye elementer, sier Mona.

Hun sier at fjorårets konferansier; Marit oppdaget nye sider ved seg selv i fjor. Snart vil det vise seg om årets konferansierer vil ta stor eller liten plass på scenen. Remy og Sara er klare til å gi jernet i tiden fremover:

- Jeg har kun vært toastmaster i ett par bryllup. Så vi får se. Jeg er spent, men gleder meg, sier Remy.

- Jeg har vært med i en musikal, men det er det. Jeg tror jeg kommer til å lære mye, sier Sara. Annonser
Annonser