°C
Annonser
Rbk Ranheim 2021 FOTO: Ranheim Elite

RBK og Ranheim møtes for lukkede dører

Rosenborg og Ranheim Elite legger sesongoppkjøringen til Frøya. Det betyr fotballfest på Frøya i februar. Det må imidlertid skje uten publikum.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Lørdag 6. februar braker det løs i Frøya Storhall. Rosenborg og Ranheim Elite skal møtes til treningskamp på Frøya.

- Det blir fotballfest på Frøya, sier Therese Solli Sandvik, daglig leder i Frøya Storhall.

- Vi skulle så gjerne laget en folkefest med liv og røre, men på grunn av Covid-19 lar det seg dessverre ikke gjøre. Slik det ser ut nå, vil kampen bli gjennomført uten publikum, sier Solli Sandvik.

- Det kan selvsagt komme endringer på kort varsel. Vi er klare dersom situasjonen endrer seg. Men slik det ser ut per i dag blir det kamp for lukkede dører, sier hun.- Kjempebra for Frøya

Det at Rosenborg og Ranheim velger å legge deler av oppkjøringen til sesongen 2021 til Frøya, er likevel en mulighet Solli Sandvik ser svært positivt på.

- Det er kjempebra for Frøya, sier hun.

- Det er et stort apparat i sving. Det gir ringvirkninger blant annet for Hotell Frøya og for Dalpro som skal stå for vasking av tøy, sier Solli Sandvik.

- Vi i Frøya Storhall skal legge til rette for at lagene får en god opplevelse i våre flotte fasiliteter. De skal ønske å komme tilbake gang på gang. Dermed kan vi lage en storstilt folkefest neste gang, sier Solli Sandvik og smiler.


FOTO: Ranheim Elite


RBK på Frøya ei hel uke

RBK kommer mandag 1.februar og blir til søndag 7. februar. De skal ha treningssamling bestående av tre treninger per dag. Utenom treningene vil de leve isolert på Hotell Frøya.

Ranheim Elite kommer på fredag og skal gjennomføre ei treningshelg og treningskamp mot RBK.

- Vår opprinnelige plan var at det skulle komme to lag til den helgen, men på grunn av strenge regimer og smittevernregler, har vi valgt å utsette det besøket til april, sier Solli Sandvik.

- Vi gleder oss imidlertid til besøk fra Rosenborg og Ranheim. Jeg ser ingen utfordringer med at de kommer hit, sier hun.

- Lagene lever svært annerledes, enn det de fleste av oss. De følger strengere regler, testes ofte og følges opp daglig. Smittevernet er veldig godt tatt hånd om. De vil også leve isolert på Frøya, sier Solli Sandvik.Følger med på utviklingen

Treningsoppholdet på Frøya er ennå halvannen uke unna. Dermed kan retningslinjer og Covid-19-regler endre seg flere ganger innen den tid.

Slik det ser ut nå, vil det ikke bli mulig å få se lagene trene eller spille kamp når de er på Frøya. Da blir det i så fall via streaming på nett.

- Vi må forholde oss til retningslinjene fra myndighetene. Vi følger nøye med på utviklingen, sier Solli Sandvik.

- De som har forhåndskjøpt billetter til treningskampen vil selvfølgelig få pengene refundert, avslutter hun.


Annonser
Annonser