Frøya nyheter

20.10.2018 °C m/s
Annonser
Musikal Øving Hamilton 2018

Prøver seg på populær hiphop-musikal

Årets Guri Kunna-musikal blir Hamilton;Den svært populære og prisbelønte amerikanske musikalen som har tatt USA med storm. Nå er elevene i full gang med øving på sang og dans.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Årets musikal på Guri Kunna videregående skole blir en helt ny og spennende opplevelse. I uke 15, fra 13. til 15. april, skal nemlig Hamilton settes opp på scenen i Frøya kultur- og kompetansesenter. 

- Grunnen til at vi valgte Hamilton var en kombinasjon av at vi hadde lyst til å skape et musikalsk brud fra fjorårets musikal, presentere en ny tematikk, og ikke minst fordi denne musikalen er svært populær, sier musikalsjef Elisabeth Antonsen Dyrø. Jobber med sang og dans 

Hamilton er en amerikansk musikal skrevet av Lin-Manuel Miranda, basert på Alexander Hamiltons livshistorie, og grunnleggelsen av USA som nasjon. 

Med sin hiphop-stil og gode historie har den satt salgsrekorder og tatt USA med storm. Nå håper Guri Kunna-elevene at den vil gjøre det samme her. 

- Det er tidlig i øvingsprosessen ennå, men vi jobber med sang og dans nå. Vi har ikke kommet til replikkene ennå, sier Antonsen Dyrø. 

- Musikalsk er vi innom pop, hip-hop, r'n'b, soul og tradisjonelle show-låter. Vår bersjon blir forkortet en hel del fra originalen som inneholder hele 47 låter!, sier hun. Annonser
Annonser