Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Den Store Kinodagen 2017

Populær film- maraton på Frøya kino

Den store kinodagen ble igjen en suksess på Frøya. Både unge og gamle tok turen til Frøya kino for å se en av de åtte filmene som ble vist på lørdag.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Vi er veldig fornøyd. Det ble en kjempebra dag. Vi håpte at det skulle komme en del folk, men 260 personer var over all forventning, sier Mona Skarsvåg i Frøya kultur- og kompetansesenter.

- Vi hadde besøk av alt fra spedbarn til personer på 85 år. Så det var bra bredde i kinopublikummet på lørdag, smiler hun. 

 

 

Premierene trakk mye folk

På lørdag var det "Den store kinodagen" i hele Norge. Med halv pris på kinobillettene og hele åtte filmer på rad, så var Frøya kino virkelig med på kinofesten. Det satte frøyværingene pris på. 

260 besøkende betyr at det var et snitt på 32 personer i salen per film. Det er kinoen godt fornøyd med. 

- Det var noen filmer som trakk fulle saler, mens andre var mindre populære. Men det må man regne med. Det viktige på en sånn dag er at man har bredden til å nå ut til alle, sier Skarsvåg. 

- Barnefilmene var svært populære, og premieren på "A bad moms christmas" spilte også for full sal. Det var veldig gøy, sier hun.

- I tillegg så var det veldig populært med tegnebord og ansiktsmaling med Carina Tønder Tøften. Det frister til gjentakelse. Kanskje kan vi samarbeide med flere aktører i fremtiden, sier Skarsvåg. 

  

 

 

Annonser
Annonser