°C
Annonser
Lensmann-Arild-Sollie

Politiet er veldig fornøyd med "nye" Frøyafestivalen

Avsnittsleder Arild Sollie mener at festivalhelgen på Frøya har vært overraskende rolig, sett med politiets øyne. Skryter av "nye" Frøyafestivalen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Det har vært overraskende rolig i festivalhelgen.

Det sier Arild Sollie avsnittsleder og politikontakt ved Hitra lensmannskontor, etter at flere tusen mennesker var innom Siholmen på Frøya i helgen.

- Vi hadde en voldsepisode, der en gutt ble slått ned av en annen person inne på festivalområdet på Siholmen. Vi fikk kontroll på mistenkte og fornærmede ble ivaretatt av helsepersonell. Der fortsetter etterforskningen. Det er opprettet straffesak, sier Sollie.

- I tillegg ble én person bortvist fra festivalområdet. Det var de eneste to hendelsene i forbindelse med festivalen, sier han.

- Veldig god gjennomføring

På grunn av koronarestriksjonene ble det en helt ny gjennomføring av Frøyafestivalen, med kohorter, enkeltkonserter og bord plassert utover hele festivalplassen.

Det var 700 sitteplasser og åtte enkeltarrangementer å kjøpe billetter til.

I tillegg var det bestilling via QR-kode på bordene. Dermed var det ikke noe bongsystem eller køer.

- Sett fra politiets ståsted er vi veldig fornøyd med gjennomføringen av årets Frøyafestival, sier Sollie.

- Det var en veldig god gjennomføring av festivalen. Det var oversiktlig og veldig god stemning. Vi opplevde at folk var roligere. Det har nesten ikke vært noen hendelser, sier han.

- Vi i politiet håper at dette blir fremtidens måte å arrangere festivalen på, avslutter Sollie.


Annonser
Annonser